Închide meniul

Primul jucător de la Real Madrid care a reacţionat, după anunţul că Mbappe va pleca de la PSG! Presa din Spania, pusă pe jar

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 20:36

Reclamă
Primul jucător de la Real Madrid care a reacţionat, după anunţul că Mbappe va pleca de la PSG! Presa din Spania, pusă pe jar

Primul jucător de la Real Madrid care a reacţionat, după anunţul că Mbappe va pleca de la PSG! Presa din Spania, pusă pe jar

Kylian Mbappe se bucură alături de coechipierii de la naţionala Franţei, după un gol marcat de Aurelien Tchouameni / Profimedia

Aurelien Tchouameni este primul jucător de la Real Madrid care a reacţionat, după anunţul că Mbappe va pleca de la PSG. Starul francez l-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi, preşedintele clubului, că nu va mai continua pe Parc des Princes din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul atacantului de 25 de ani expiră la finalul sezonului şi poate semna cu orice club din lume din postura de jucător liber de contract.

Primul jucător de la Real Madrid care a reacţionat, după anunţul că Mbappe va pleca de la PSG

Pe urmele lui Kylian Mbappe se află mai multe nume importante din Europa, dar principala candidată la semnătura starului francez este Real Madrid, echipă care l-a dorit pe acesta în mai multe rânduri.

Aurelien Tchouameni, mijlocaşul lui Real Madrid şi coechipierul lui Kylian Mbappe la naţionala Franţei, a fost primul jucător care a reacţionat după anunţul că starul de 25 de ani va pleca din postura de jucător liber de contract de pe Parc des Princes la finalul sezonului.

Tchouameni a postat pe X (fostul Twitter) două emojiuri care reprezintă cutii cu popcorn. Starul madrilenilor i-a pus pe jar pe jurnaliştii spanioli, care sunt de părere că reacţia francezului reprezintă un alt semnal că Mbappe va semna cu liderul din La Liga.

Reclamă

„Mbappe nu mi-a spus nimic, dar chiar dacă mi-ar fi spus, nu v-aş fi spus. Am vorbit cu el despre asta pentru că este o situaţie importantă”, spunea Aurelien Tchouameni, în urmă cu câteva zile, potrivit marca.com.

OFICIAL | Kylian Mbappe pleacă de la PSG!

Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Starul francez de 25 de ani l-a anunţat pe Nasser Al Khelaifi, preşedintele clubului parizian, că va pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Starul francez mai avea contract până în vară cu campioana din Ligue 1, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului. Astfel, el o va părăsi pe PSG din postura de jucător liber de contract.

Potrivit lui Fabrizio Romano şi L’Equipe, PSG atacantul francez de 25 de ani i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară. În ultimii ani, situaţia lui Mbappe de la Paris a ţinut prima pagină a ziarelor, în contextul în care Real Madrid l-a dorit insistent pe atacantul francez.

„Kylian Mbappe l-a informat pe preşedintele Nasser Al-Khelaifi că va pleca de la club din postura de jucător liber de contract. Termenii despărţirii nu au fost încă stabiliţi, dar va părăsi Pairsul în vară. Kylian nu şi-a îndeplinit toate angajamentele faţă de club”, a scris Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Ştirea a fost confirmată şi de David Ornstein, cel care a anunţat că PSG va salva 200 de milioane de euro pe an odată cu plecarea lui Mbappe, iar clubul parizian va urma să se concentreze asupra creşterii tinerilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și