Închide meniul

OFICIAL | Kylian Mbappe pleacă de la PSG la finalul sezonului! L-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi! Cale liberă spre Real Madrid

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 18:54

Reclamă
OFICIAL | Kylian Mbappe pleacă de la PSG la finalul sezonului! L-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi! Cale liberă spre Real Madrid

Kylian Mbappe pleacă de la PSG! L-a anunţat pe Nasser Al-Khelaifi! Cale liberă spre Real Madrid

Kylian Mbappe / Profimedia

OFICIAL | Kylian Mbappe pleacă de la PSG! Starul francez de 25 de ani l-a anunţat pe Naser Al Khelaifi, preşedintele clubului parizian, că va pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul francez mai avea contract până în vară cu campioana din Ligue 1, după ce a refuzat să semneze prelungirea contractului. Astfel, el o va părăsi pe PSG din postura de jucător liber de contract.

Kylian Mbappe pleacă de la PSG

Potrivit lui Fabrizio Romano şi L’Equipe, PSG atacantul francez de 25 de ani i-a transmis lui Nasser Al Khelaifi că nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară. În ultimii ani, situaţia lui Mbappe de la Paris a ţinut prima pagină a ziarelor, în contextul în care Real Madrid l-a dorit insistent pe atacantul francez.

„Kylian Mbappe l-a informat pe preşedintele Nasser Al-Khelaifi că va pleca de la club din postura de jucător liber de contract. Termenii despărţirii nu au fost încă stabiliţi, dar va părăsi Pairsul în vară. Kylian nu şi-a îndeplinit toate angajamentele faţă de club”, a scris Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Vara trecută, Mbappe a refuzat să semneze opţiunea de prelungire a contractului cu PSG până în vara lui 2025, motiv pentru care a fost exclus din lot, iar relaţia cu Nasser Al Khelaifi s-a răcit. Ulterior, cei doi au ajuns la sentimente mai bune, iar Mbappe a revenit în echipa lui Luis Enrique.

Ştirea a fost confirmată şi de David Ornstein, cel care a anunţat că PSG va salva 200 de milioane de euro pe an odată cu plecarea lui Mbappe, iar clubul parizian va urma să se concentreze asupra creşterii tinerilor.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, mesaj de luptă după performanţa istorică reuşită cu PSG în Champions League

Kylian Mbappe a avut un mesaj de luptă după performanţa istorică reuşită cu PSG în Champions League. Starul parizienilor a deschis scorul în meciul cu Real Sociedad, din manşa tur a optimilor de finală, şi a atins o bornă incredibilă. Atacantul în vârstă de 25 de ani este într-o formă de zile mari.

Mbappe a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care marchează în 10 meciuri consecutive ale echipei sale, pe teren propriu şi în care a fost titular.

PSG a învins-o pe Real Sociedad, scor 2-0, şi este mare favorită la calificare. Mbappe a avut un mesaj pentru coechipierii săi la finalul disputei de pe Parc des Princes. I-a avertizat că orice se poate întâmpla în retur.

„Suntem fericiţi cu acest rezultat. Ne-am dorit să câştigăm acasă, acesta era obiectivul. Acum mai avem un meci de jucat. Înainte de retur avem trei meciuri în campionat. Suntem fericiţi, dar munca nu este încheiată.

Este foarte important, ştim cât de greu este să obţii un avantaj în UEFA Champions League. Am reuşit asta acum şi trebuie să continuăm să muncim ca şi o echipă. Aşa vom câştiga şi în retur şi ne vom califica în sferturile de finală„, a declarat Kylian Mbappe pentru uefa.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și