Închide meniul

Primul meci al lui Al-Nassr după transferul lui Cristiano Ronaldo a fost amânat! Portughezul voia să joace, deși este suspendat

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 15:26

Reclamă
Primul meci al lui Al-Nassr după transferul lui Cristiano Ronaldo a fost amânat! Portughezul voia să joace, deși este suspendat

Cristiano Ronaldo vrea să debuteze pentru Al-Nassr, deși este suspendat

Profimedia

Primul meci al lui Al-Nassr după transferul lui Cristiano Ronaldo a fost amânat! Portughezul voia să își facă debutul în această seară, chiar dacă este în continuare suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Al-Nassr și Al-Ta’ee, care inițial trebuia să aiba loc joi, de la ora 17:00, va fi reprogramată pentru ziua de vineri, de la aceeași oră.

Meciul nu s-a putut disputa astăzi din cauza condițiilor meteo neprielnice. Vestea nu le-a picat deloc bine celor 28.000 de fani care și-au cumpărat bilet la meci.

„Din cauza ploii torențiale și a condițiilor meteo care au afectat instalațiile electrice de la stadion, vă informăm oficial că meciul din această seară cu Al-Ta’ee va fi amânat cu 24 de ore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a fost comunicatul emis de la Al-Nassr.

Cristiano vrea să joace în acest meci, deși este în continuare suspendat după un meci de la Manchester United. Pe data de 9 octombrie 2022, la finalul partidei cu Everton, i-a dat peste mână unui fan al echipei adverse și i-a aruncat telefonul. Chiar dacă s-a transferat la un club dintr-un alt campionat, suspendarea de două etape primită atunci tot se aplică.

Reclamă

Conform presei din Anglia, superstarul portughez este dispus să debuteze chiar în partida cu Al-Ta’ee, ignorând astfel pedeapsa primită în Anglia. Dacă va fi cazul, jurnaliștii britanici susțin că atât Ronaldo, cât și clubul saudit vor primi o amendă uriașă.

Cristiano Ronaldo, noul „șeic” din Arabia Saudită! Portughezul va locui într-un palat desprins din filme, după transferul la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo poate fi considerat noul „șeic” din Arabia Saudită, după transferul spectaculos la Al-Nassr. Starul portughez va fi plătit regește la noua echipă, urmând să încaseze 200 de milioane de euro pe sezon.

Pe lângă salariul astronomic, care îl transformă în cel mai bine plătit fotbalist din istorie, CR7 va avea la dispoziție un palat unde va locui alături de familie.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit KSA Sports, Cristiano Ronaldo a primit din partea conducătorilor lui Al-Nassr 5 mașini de lux și o vilă de „5 stele” în Riad, în care lusitanul va beneficia de toate condițiile, la cel mai înalt nivel.

În palatul său, Ronaldo va beneficia de o firmă privată de pază, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, un teren de baschet, două săli de gimnastică și 3 restaurante.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și