Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu poate juca pentru Al-Nassr în următorul meci! De ce este „blocat” CR7

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 19:12

Cristiano Ronaldo nu poate juca pentru Al-Nassr în următorul meci! De ce este blocat” CR7

Cristiano Ronaldo nu poate juca pentru Al-Nassr în următorul meci

Cristiano Ronaldo, la prezentarea la Al-Nassr / Captură Youtube

Cristiano Ronaldo nu poate juca pentru Al-Nassr în următorul meci! Starul portughez este suspendat pentru două etape, din perioada în care era jucătorul celor de la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a primit o suspendare de două etape și o amendă de 50.000 de lire sterline, după ce, pe data de 9 octombrie 2022, la finalul partidei cu Everton, i-a dat peste mână unui fan al echipei adverse și i-a aruncat telefonul.

Cristiano Ronaldo nu poate juca pentru Al-Nassr în următorul meci

Debutul mult așteptat al lui Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr, este amânat, din cauza unei suspendări de două etape pe care nu a ispășit-o.

Joi, Al-Nassr va juca împotriva celor de la Al-Taee, însă nu se va putea baza pe Cristiano Ronaldo, spre dezamăgirea suporterilor, care au cumpărat toate cele 28.000 de bilete puse în vânzare.

Astfel că, cel mai probabil, primul meci jucat de CR7, pentru Al-Nassr, va fi contra celor de la Al-Ettifaq, care este programat sâmbătă, 21 ianuarie.

Reclamă

Ce a spus Cristiano Ronaldo despre transferul la Al-Nassr

„Până acum mă simt foarte bine, sunt mândru că am luat această decizie. Mi-am terminat treaba în Europa, am câştigat totul, am jucat la cele mai mari cluburi. Acum sunt în Arabia Saudită, unde Al-Nassr mi-a dat această şansă. Sunt mândru că sunt aici.

Şi familia este fericită. Când iau decizii, familia mă susţine, mai ales copiii şi soţia mea. Primirea de ieri a fost minunată. Este o oportunitate să schimb mentalitatea unor generaţii. Am avut oferte din Australia, Statele Unite, Brazilia şi Europa. Dar mi-am dat cuvântul acestui club. Vreau să dau o viziune nouă a acestei ţări. De aceasta am ales această oportunitate.

Singura echipă care a bătut campioana mondială a fost Arabia Saudită. Pentru mine, nu este sfârşitul carierei şi nu îmi fac griji despre ce zice lumea. Sunt fericit că sunt aici. Liga este competitivă, am văzut meciuri. Vreau să joc şi poimâine, dacă antrenorul va fi de acord. Sunt un jucător unic. Vreau să bat şi aici nişte recorduri, cum am făcut şi în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit aici să joc, să câştig. Vreau să zâmbesc, să mă simt bine şi să joc fotbal”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo nu poate juca pentru Al-Nassr în următorul meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și