Închide meniul

Primul meci în deplasare al lui Lionel Messi în SUA, sold-out în 10 minute! Cât plătesc americanii ca să îl vadă pe argentinian

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 10:22

Reclamă
Primul meci în deplasare al lui Lionel Messi în SUA, sold-out în 10 minute! Cât plătesc americanii ca să îl vadă pe argentinian

Lionel Messi, un nou gol pentru Inter Miami

Lionel Messi, în tricoul lui Inter Miami / Profimedia

Primul meci în deplasare al lui Lionel Messi în SUA, sold-out în 10 minute! Starul argentinian va evolua pentru prima oară într-o deplasare alături de Inter Miami. Pe 7 august, formaţia deţinută de David Beckham va evolua pe terenul celor de la FC Dallas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Dallas şi Inter Miami se va juca în optimile de finală ale Cupei Ligii, competiţie în care participă echipele din MLS şi Liga MX, campionatul din Mexic.

Primul meci în deplasare al lui Lionel Messi în SUA, sold-out în 10 minute!

Încă de la sosirea sa în Statele Unite ale Americii, Lionel Messi a fost în centrul atenţiei. După cele trei meciuri disputate pe teren propriu în tricoul lui Inter Miami, pentru care a marcat deja cinci goluri, starul argentinian se pregăteşte pentru prima deplasare alături de formaţia din Florida.

Pe 7 august, Inter Miami va juca pe terenul celor de la FC Dallas, în optimile Cupei Ligii. Interesul este uriaş înaintea acestei partide, deoarece biletele s-au vândut în doar 10 minute, potrivit bloomberg.ca.

Mai mult, faptul că meciul dintre FC Dallas şi Inter Miami este sold-out este impresionant în condiţiile în care biletele nu sunt deloc ieftine. Potrivit sursei mai sus menţionate, cel mai ieftin bilet este de 300 de dolari, preţurile ajungând până la 600 de dolari. În total, 20.000 de oameni se vor afla pe stadionul lui FC Dallas pentru a îl vedea pe Lionel Messi la treabă.

Reclamă

Argentinianul pare că se simte foarte bine la noua sa echipă, care a depăşit perioada dificilă după ce acesta a semnat cu echipa lui David Beckham. Inter Miami pierduse 10 din ultimele 13 meciuri cu Phil Neville pe banca echipei din Florida, lucru care a dus şi la înlocuirea sa cu Gerardo Martino.

Ultimele trei meciuri, cu Lionel Messi în teren, au adus victorii pentru Inter Miami. Cruz Azul, Atlanta United şi Orlando City nu i-au făcut faţă argentinianului, care a înscris cinci goluri în cele trei partide disputate până acum în Statele Unite.

Primele controverse stârnite de Lionel Messi la Inter Miami

Oscar Pareja a lansat o serie de acuzații dure, după ce echipa sa a pierdut meciul cu Inter Miami, din Cupa Ligii. Antrenorul a criticat în repetate rânduri prestația arbitrilor de la partida câștigată de echipa lui David Beckham.

Reclamă 4 / 0/3

Concret, tehnicianul columbian este de părere că Inter Miami a primit „gratuit” o lovitură de la 11 metri și că Lionel Messi ar fi trebuit să fie eliminat, din cauza unor intrări dure asupra adversarilor.

„Inter Miami nu merita un astfel de penalty. Suntem foarte frustrați. Oamenii vor să se uite la fotbal și arbitrul trebuie să fie corect, iar asta nu s-a întâmplat astăzi. Este o simulare foarte clară și foarte ușor de văzut. Dacă în urmă cu câțiva ani nu aveau posibilitatea să consulte VAR-ul, astăzi o au, dar nici măcar nu au luat în considerare asta.

Au fost câteva faze în care se putea acorda al doilea cartonaş galben. Nu mă interesează că îl cheamă Messi, trebuie să existe aceleași reguli pentru toți. Trebuie să fim corecți și ce s-a întâmplat azi pe teren nu a fost corect”, a spus tehnicianul lui Orlando City, la finalul partidei, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și