Închide meniul

Primul star care va semna cu Newcastle, în era miliardarilor! Anunţul făcut de englezi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 15:31

Primul star care va semna cu Newcastle, în era miliardarilor! Anunţul făcut de englezi

Primul star care va semna cu Newcastle, în era miliardarilor!

Profimediaimages

Spaniolii de la Marca citează The Sun şi susţin că fostul portar al lui Real Madrid, Keylor Navas, va fi jucătorul cu experienţă de la care va începe Dream Team-ul „coţofenelor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Keylor Navas, primul super-transfer al lui Newcastle

Astfel, în luna ianuarie, Newcastle va forţa transferul costaricanului de 34 de ani, cotat la 12 de milioane de euro. El are contract cu PSG până în vara lui 2024, dar va avea şanse din ce în ce mai mici să prindă primul 11 la vicecampioana Franţei.

PSG l-a adus gratis pe Gianluigi Donnarumma, de la AC Milan, iar portarul Squadrei Azzurra este considerat viitorul grupării din Hexagon.

Fanii au sărbătorit pe străzi venirea lui Mohammed Bin Salman

Fanii au sărbătorit pe străzi după ce au aflat că s-a efectuat tranzacţia. Newcastle a devenit, astfel, clubul cu cei mai bogaţi acţionari din lume! Suporterii au sărbătorit lângă St. James Park şi au cerut transferul lui Kylian Mbappe.

Bin Salman, în vârstă de 34 de ani, îndeplineşte o serie de roluri politice în ţara sa, printre care vicepremier şi ministru al apărării. În iunie 2017, tatăl său, regele Salman, şi-a desemnat fiul prinţ moştenitor, făcându-l succesor la tronul saudit şi conducătorul de zi cu zi al ţării.

Reclamă

Newcastle este un club fotbat în 1892 şi a fost deţinut, din 2007, de miliardarul britanic Mike Ashley. „Aș vrea să se știe că am primit o ofertă mai mare pentru club decât cea pe care am acceptat-o. Am simţit totuşi că noul patron îi va aduce un viitor strălucit lui Newcastle”, a precizat Ahley, după ce s-a finalizat tranzacţia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și