Închide meniul

Primul star de care se desparte PSG în iarnă. Vedeta care e aproape de un club uriaş din Europa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2021, 14:10

Primul star de care se desparte PSG în iarnă. Vedeta care e aproape de un club uriaş din Europa

Primul star de care se desparte PSG în iarnă

Profimediaimages

Conform footmercato.net, Andrea Agnelli e dispus să îl aducă sub formă de împrumut pe Icardi la Juventus. Atacantul argentinian de 28 de ani cotat la 35 de milioane de euro are contract cu PSG până în 2024, dar francezii sunt dispuşi să se despartă mai repede de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, el a jucat doar 746 de minute pentru liderul din Ligue 1, marcând 3 goluri. Sursa citată anunţă că nu numai Juventus se află pe lista lui Nara, aceasta fiind dispusă să negocieze şi cu alte cluburi mari din Italia.

Mauro Icardi, singurul jucător de la PSG care nu a fost invitat la petrecea lui Messi

Lionel Messi a organizat o petrecere uriașă după câștigarea Balonului de Aur. Printre invitați s-au aflat aproape toți colegii de la PSG, în afară de unul, care nici măcar nu a fost invitat.

Este vorba de Mauro Icardi, pe care se pare că Messi nu l-a iertat după ce l-a trădat în trecut pe prietenul său, Maxi Lopez. Argentinienii susțin că vârful lui PSG și Wanda Nara nu au fost invitați.

„Icardi nu a fost invitat să sărbătorească Balonul de Aur al lui Messi. De cealaltă parte, restul coechipierilor au fost invitați cu toții”, susține Angel Brito, un cunoscut jurnalist argentinian.

Reclamă

Lionel Messi, uimit şi el după al şaptelea Balon de Aur câştigat

Lionel Messi a câştigat pentru a şaptea oară Balonul de Aur în carieră. Argentinianul e conştient că performanţa este una uriaşă, al doilea în acest top fiind rivalul Cristiano Ronaldo, cu 5 trofee. Messi nu crede că portughezul îi va doborî recordul.

„Nu ştiu dacă acest record va fi doborât. Dar totdeauna e cineva care să îmbunătăţească aceste recorduri. Cred că obţinerea de şapte ori a Balonului de Aur este ceva impresionant. Sunt foarte fericit să fiu la Paris să lupt pentru trofee din nou”, a spus Lionel Messi, citat de France Football.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și