Închide meniul

Prin ce a trecut Mircea Lucescu după ce o alarmă aeriană a întrerupt meciul lui Dinamo Kiev: „Trebuia să mai trăiesc și o astfel de experiență”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2022, 8:54

Prin ce a trecut Mircea Lucescu după ce o alarmă aeriană a întrerupt meciul lui Dinamo Kiev: „Trebuia să mai trăiesc și o astfel de experiență

Mircea Lucescu, aproape de retragerea din fotbal

Mircea Lucescu / Profimediaimages

S-a aflat prin ce a trecut Mircea Lucescu după ce meciul Dinamo Kiev – Rukh a fost întrerupt. A fost dată o alarmă aeriană, iar jucătorii, staff-ul celor două echipe şi arbitrii au trebuit să se adăpostească de urgenţă. Antrenorul român a dezvăluit ce s-a întâmplat la Liov, în partida din etapa a 6-a a campionatului Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care fotbaliştii părăseau terenul, în minutul 80, „Il Luce” a fost surprins uitându-se spre cer. A plecat apoi la vestiare, unde a stat aproximativ o oră şi jumătate.

Prin ce a trecut Mircea Lucescu după ce o alarmă aeriană a dat peste cap meciul Dinamo Kiev – Rukh

Toată lumea trebuie să se adăpostească. E destul de straniu. Te retragi de pe teren, te adăpostești în cabine și acolo stai, te uiți unul la altul, nu știi ce se întâmplă, jucătorii se uită pe telefoane, comunică cu părinții sau cu rudele din alte regiuni ale Ucrainei, se informează ce se întâmplă și-acolo. Bine că s-a terminat fără niciun fel de altă consecință!

Imediat, ieșim de pe teren, arbitrul decide acest lucru, iar când reintrăm pe teren, suntem obligați să semnăm niște documente că suntem de acord ca meciul să se reia. Am semnat și acest document.

Reclamă

În Ucraina s-a mai întâmplat ca meciurile să fie întrerupte din cauza alarmelor, dar mie pentru prima dată mi s-a întâmplat așa ceva. Trebuia să mai trăiesc și o astfel de experiență: fotbal în vremea războiului!„, a declarat Mircea Lucescu la digi24.ro.

Jucătorii antrenaţi de „Il Luce” conduceau cu 2-0. Vialiy Buyalskiy a deschis scorul în minutul 43. Tot el a dublat avantajul lui Dinamo Kiev, după o oră de joc. Meciul s-a reluat, iar echipa antrenată de Mircea Lucescu a mai marcat o dată. A obţinut astfel cea mai categorică victorie din această ediţie de campionat.

Mircea Lucescu, avertisment teribil: „Apare CORTINA DE FIER în fotbalul european!”

Mircea Lucescu a lansat un avertisment teribil şi cere ajutorul UEFA pentru a ajuta echipele din estul Europei. Cel mai titrat antrenor român acuză discrepanţa care a apărut în Champions League, Europa League şi chiar Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Apare cortina de fier în fotbalul european!„, a fost anunţul făcut de Mircea Lucescu. „Il Luce” a dezvăluit că, în condiţiile date, nicio echipă din România nu se poate bate de la egal la egal cu adversare din Premier League, La Liga, Bundesliga sau Serie A. Mircea Lucescu nu s-a ferit să spună şi că arbitrii îi avantajează pe granzii Europei.

Sunt foarte mulţumit, sigur (n.r. că sunt două echipe din România în grupele Conference League)! Începe să fie atât de greu ca toată lumea să participe în competiţiile europene, indiferent că e Conference. Aţi văzut ce sărbătoare a putut să facă atunci Roma cu Mourinho, când au câştigat Conference League. Tot oraşul, peste tot… nu mai câştigaseră un trofeu de foarte mult.

Sunt echipe în Conference League la nivelul celor din Europa League sau chiar… excluzând câteva echipe Champions League, cam toate. Nu văd Plzen să fie mai bună din liga a 3-a. Sau alte, sunt foarte multe. Europa începe să fie mai apetisantă pentru cluburile mari pentru că dau imagine, popularitate, interes financiar extraordinar. Toate astea fac ca bătălia să fie teribilă şi bineînţeles lucrurile se desfăşoară în general în favoarea echipelor din vestul Europei. Şi arbitrii, bineînţeles!

Uşor, uşor, apare cortina de fier în fotbalul european. Echipele mari continuă să acumuleze bogăţii, iar echipelor mici să li se dea nişte firmituri. Să aibă ceva şi să spună că sunt în competiţiile europene. Trebuie să se găsească soluţii pentru a ajuta şi partea asta a Europei. Altfel… ei au stadioanele arhipline, pentru că pot cumpăra jucători, pe când celelalte joacă şi fără spectatori. Sunt foarte mari probleme financiare, de organizare, de infrastructură. Trebuie să creştem!„, a declarat Mircea Lucescu la revenirea în ţară.

Recomandări
  • Prin ce a trecut Mircea Lucescu când s-a dat o alarmă aeriană
  • Dinamo Kiev – Rukh 3-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și