Închide meniul

Mircea Lucescu, avertisment teribil: „Apare CORTINA DE FIER în fotbalul european!”. Ştie de ce FCSB şi CFR Cluj suferă în Conference League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 15:49

Mircea Lucescu, avertisment teribil: „Apare CORTINA DE FIER în fotbalul european!. Ştie de ce FCSB şi CFR Cluj suferă în Conference League

Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Liev

Mircea Lucescu are probleme la Dinamo Kiev / Antena Sport

Mircea Lucescu a lansat un avertisment teribil şi cere ajutorul UEFA pentru a ajuta echipele din estul Europei. Cel mai titrat antrenor român acuză discrepanţa care a apărut în Champions League, Europa League şi chiar Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apare cortina de fier în fotbalul european!„, a fost anunţul făcut de Mircea Lucescu. Acesta a explicat şi motivul pentru care FCSB şi CFR Cluj nu au reuşit să obţină nicio victorie în grupele celei de-a treia competiţii continentale.

Mircea Lucescu, avertisment teribil: „Apare CORTINA DE FIER în fotbalul european!”

„Il Luce” a dezvăluit că, în condiţiile date, nicio echipă din România nu se poate bate de la egal la egal cu adversare din Premier League, La Liga, Bundesliga sau Serie A. Mircea Lucescu nu s-a ferit să spună şi că arbitrii îi avantajează pe granzii Europei.

Sunt foarte mulţumit, sigur (n.r. că sunt două echipe din România în grupele Conference League)! Începe să fie atât de greu ca toată lumea să participe în competiţiile europene, indiferent că e Conference. Aţi văzut ce sărbătoare a putut să facă atunci Roma cu Mourinho, când au câştigat Conference League. Tot oraşul, peste tot… nu mai câştigaseră un trofeu de foarte mult.

Sunt echipe în Conference League la nivelul celor din Europa League sau chiar… excluzând câteva echipe Champions League, cam toate. Nu văd Plzen să fie mai bună din liga a 3-a. Sau alte, sunt foarte multe. Europa începe să fie mai apetisantă pentru cluburile mari pentru că dau imagine, popularitate, interes financiar extraordinar. Toate astea fac ca bătălia să fie teribilă şi bineînţeles lucrurile se desfăşoară în general în favoarea echipelor din vestul Europei. Şi arbitrii, bineînţeles!

Reclamă

Uşor, uşor, apare cortina de fier în fotbalul european. Echipele mari continuă să acumuleze bogăţii, iar echipelor mici să li se dea nişte firmituri. Să aibă ceva şi să spună că sunt în competiţiile europene. Trebuie să se găsească soluţii pentru a ajuta şi partea asta a Europei. Altfel… ei au stadioanele arhipline, pentru că pot cumpăra jucători, pe când celelalte joacă şi fără spectatori. Sunt foarte mari probleme financiare, de organizare, de infrastructură. Trebuie să creştem!„, a declarat Mircea Lucescu la revenirea în ţară.

Echipa românului, Dinamo Kiev, este pe ultimul loc în Grupa B din Europa League, din care mai fac parte Rennes, Fenerbahce şi AEK Larnaca. Ciprioţii tocmai s-au impus cu 1-0 în meciul împotriva jucătorilor antrenaţi de Mircea Lucescu. Din cauza războiului, partida a avut loc pe arena din Cracovia.

După două meciuri disputate în grupele Conference League, FCSB şi CFR Cluj au câte un punct. Şi-au redus şansele de a se califica în următoarea fază a competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a făcut „ca trenul” după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Antrenorul campioanei a spus că echipa sa a avut un gol valabil, dar şi 3 penalty-uri.

Dan Petrescu a avut şi un mesaj pentru fanii care i-au cerut demisia la finalul partidei.

A fost gol valabil. Am dat gol. Dacă nu l-a văzut arbitrul, atunci ce să facem?! Şi am avut 3 penalty-uri. Păi atunci, băi, băieţi, la nivelul ăsta dacă nu există tehnologie GOAL LINE şi VAR, atunci ne merităm soarta. Păi ce să le zic la jucătorii mei. 25 de şuturi pe poartă, adversarul a avut 3 şuturi. Am avut 7 cornere, am dominat, am pasat. Ce să le zic la jucători dacă arbitrul ne-a scos mingea din poartă?! Ce vină să avem noi? Nu am ce să le reproşez la băieţi.

Au atacat o echipă cu jucători numai de echipă naţională. Mi se pare c[ unu, sau doi nu erau. Ai noştri au făcut un meci bun şi meritam victoria astăzi. Acesta e fotbalul, nu câştigă echipa care joacă mai bine. Echipa CFR Cluj trebuia să câştige astăzi. P efinal de meci, când am riscat, au avut şi ei două ocazii. Până atunci, a fost doar o echipă pe teren. Au avutu penalty, dar când? Imediat după ce am dat gol. Fiecare poate să zică ce vrea. Eu nu am de ce să îmi dau demisia. Sunt la clubul acesta de atâţia ani şi muncesc”, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – Sivasspor 0-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și