Închide meniul

Adrian Mutu, victorie dramatică cu Neftchi Baku! A câştigat cu goluri marcate în minutele 88 şi 90+5

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 9:13

Adrian Mutu, victorie dramatică cu Neftchi Baku! A câştigat cu goluri marcate în minutele 88 şi 90+5

Adrian Mutu a dat cărţile pe faţă, după plecarea de la Neftci Baku

Adrian Mutu, în timpul unui meci amical la Neftchi Baku/ Profimedia

Adrian Mutu a obţinut o victorie dramatică cu Neftchi Baku. Trupa antrenorului român a învins-o pe Sabail cu scorul de 4-2, iar golurile victoriei au fost marcate pe final de meci, mai exact în minutele 88 şi 90+5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a scăpat pentru moment de presiune la Neftchi Baku, după succesul din ultima etapă.

Adrian Mutu, victorie dramatică cu Neftchi Baku

Neftchi Baku s-a deplasat pe terenul celor de la Sabail, pentru duelul din etapa a 10-a de campionat. Trupa lui Mutu s-a văzut condusă încă din minutul 2, după golul lui Gomis. Ulterior, Neftchi a reuşit să egaleze prin Aliyev în minutul 12, şi a preluat conducerea în prelungirile primei reprize, după reuşita lui Jaber.

În repriza secundă, Sabail a egalat în minutul 81, iar finalul a fost unul dramatic. Neftchi Baku a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj în minutul 88, după golul înscrsi de Yuri Matias, fostul jucător al celor de la CFR Cluj.

În minutele de prelungire a marcat şi Hadzhiyev a punctat şi el, iar Neftchi a acumulat toate cele trei puncte. Trupa lui Adrian Mutu a urcat pe locul patru, fiind la doar două puncte de podium.

Reclamă

La finalul partidei cu Sabail, Mutu s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale.

„Un meci bun, un rezultat bun pentru noi, sunt mulțumit de performanța echipei. Am înscris 4 goluri și am avut și alte șanse de a marca”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu a răbufnit şi a făcut o criză de nervi la conferinţa de presă

Adrian Mutu a răbufnit şi a făcut o criză de nervi la conferinţa de presă. Neftchi Baku, echipa antrenată de român, a pierdut derby-ul cu Qarabaq, scor 0-2. În urma acestui rezultat, Neftchi Baku se află pe locul 5, cu doar 12 din primele 9 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut momente bune în finalul primei reprize. Dar știm cu toții valoarea lui Qarabag, o demonstrează an de an în cupele europene. Noi am arătat personalitate, dar nu am păstrat același nivel pe durata întregii partidei. Am suferit pe contraatacurile lor.

Înțeleg supărarea fanilor. Și eu sunt supărat! Dar nu acest meci mă mâhnește, noi trebuie să avem constanță pe durata întregului sezon. Să fim realiști. La Qarabag e un proiect de alt nivel, de asta domină competiția.

Dacă vrei să mă întrebi ceva despre meci, fă-o! Dacă ai venit venit să îți expui opinia despre Neftchi e ceva diferit. Ești jurnalist, ai venit să mă întrebi. Nu ai venit să îmi spui ce crezi. Cred că sunt multe bârfe în jurul echipei. Am auzit multe critici. Indiferent de ce am face, toată lumea ne critică. Nu putem privi totul într-un mod negativ!”, a fost discursul lui Adrian Mutu, conform celor de la sportinfo.az.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și