Închide meniul

Probleme uriaşe la Juventus. Andrea Agnelli şi Pavel Nedved sunt anchetaţi pentru fraudă contabilă. S-au făcut percheziţii la sediul clubului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2021, 9:28

Probleme uriaşe la Juventus. Andrea Agnelli şi Pavel Nedved sunt anchetaţi pentru fraudă contabilă. S-au făcut percheziţii la sediul clubului

Lovitură pentru Juventus

Profimedia

Reprezentanţi ai Gărzii Financiare s-au deplasat la birourile din Torino şi Milano ale grupării din Serie A, sâmbătă dimineaţă, pentru a face percheziţii. ANSA notează că sunt luate de la birourile clubului Juventus actele legate de transferuri şi acte contabile din perioada 2019-2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Agnelli, Nedved şi Paratici, ar mai fi vizaţi de anchetă actualul Chief Corporate & Financial Officer al Juventus Stefano Cerrato, fostul Chief Corporate & Financial Officer Stefano Bertola şi fostul director financiar Marco Re, scrie news.ro.

Andrea Agnelli şi Pavel Nedved sunt anchetaţi pentru fraudă contabilă

Dosarul a fost deschis de procurorii din Torino, după investigaţii ale Comisiei Naţionale a Firmelor şi Bursei şi Comisia federaţiei italiene de supervizare a cluburilor de fotbal.

Motivul anchetei ar fi schimbul făcut în 2020, între Juventus şi Barcelona. Atunci, Pjanic a plecat pe Camp Nou, la schim cu brazilianul Artur. Juventus a virat în conturile catalanilor 71 de milioane de euro pentru Artur, în timp ce Barcelona a plătit lui Juventus 60 de milioane de euro pentru mijlocaşul bosniac. Această inginerie financiară a ajutat ambele cluburi să respecte regulile fair-play-ului financiar.

Cristiano Ronaldo, imagini incredibile din perioada de la Juventus

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unei crize de nervi atunci când juca la Juventus. Abia acum au ieşit la iveală imagini dure din vestiarul fostei campioane a Italiei. Totul s-a întâmplat în meciul cu Porto din Liga Campionilor, din sezonul trecut.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, scandal uriaş în vestiar

Cristiano Ronaldo a făcut scandal în pauza meciului cu Porto, din optimile Champions League. Pe 9 martie, Juventus a câștigat acasă cu FC Porto, scor 3-2, dar a ratat calificarea în sferturile Champions League, datorită faptului că dragonii au marcat mai multe goluri în deplasare. La pauză a început scandaluş. Extrem de nervos, Cristiano Ronaldo a intrat în încăpere şi pe imagini se vedea cum urlă şi gesticulează la adresa coechipierilor săi. .

Cristiano Ronaldo: „Trebuie să lucrăm mai mult. Ce naiba? Nu am jucat nimic. Nimic!”

Juan Cuadrado: „Liniștește-te”

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo: „Am jucat ca un rahat!”

Juan Cuadrado: „Trebuie să fii un exemplu pentru toată lumea”

Cristiano Ronaldo: „Mă includ și pe mine aici. Trebuie să ne spunem adevărul, am jucat ca un rahat. E meci de Champions League, trebuie să avem personalitate!”

Ulterior, antrenorul Andrea Pirlo a intervenit şi el. „E suficient, să mergem. Gata, Cri. Destul, Juan”, a spus antrenorul italian.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și