Închide meniul
VIDEO

Promisiunea pe care Jose Mourinho le-a făcut-o fanilor lui Fenerbahce, la prezentarea oficială: „O responsabilitate uriaşă!”

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2024, 20:27

Reclamă
Promisiunea pe care Jose Mourinho le-a făcut-o fanilor lui Fenerbahce, la prezentarea oficială: „O responsabilitate uriaşă!

Promisiunea pe care Jose Mourinho le-a făcut-o fanilor lui Fenerbahce, la prezentarea oficială

Jose Mourinho, prezentat oficial la Fenerbahce/ Profimedia

S-a aflat promisiunea pe care Jose Mourinho le-a făcut-o fanilor lui Fenerbahce, după ce a fost prezentat oficial. „The Special One” a fost asaltat de suporterii turci, în ziua în care a devenit noul antrenor al vicecampioanei din Superlig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho le-a promis fanilor că de astăzi, face parte din familiilor lor, fiind surprins de susţinerea pe care a primit-o din partea turcilor.

Promisiunea pe care Jose Mourinho le-a făcut-o fanilor lui Fenerbahce, la prezentarea oficială

„Mou” a mai transmis că preluarea lui Fenerbahce reprezintă o mare responsabilitate pentru el, mărturisind că a simţit că formaţia din Istanbul este locul care i se va potrivi, după ce a primit o ofertă din partea clubului turc.

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru dragostea cu care m-ați primit. Am simțit dragoste din primul moment în care a apărut posibilitatea de a ajunge la Fenerbahce.

În mod normal, un antrenor este iubit după victorii. În acest caz, simt dragostea voastră înainte de obținerea victoriilor, iar asta reprezintă o responsabilitate uriașă pentru bine. Vă promit că din acest moment fac parte din familia voastră.

Reclamă
Reclamă 4

Fotbalul este pasiune și nu există un loc mai bun pentru a simți această pasiune. Din momentul în care m-am întâlnit cu președintele, am știut că vreau să fiu aici”, a declarat Jose Mourinho, la prezentarea oficială.

Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce și va fi plătit regește în Turcia

Jose Mourinho a semnat cu clubul Fenerbahce și va fi plătit regește în Turcia. Antrenorul în vârstă de 61 de ani, care are un CV extraordinar, a fost convins de „bașkani”. Are ca obiectiv să aducă primul titlu după o pauză de un deceniu.

Reclamă

Conform presei, preşedintele clubului, Ali Koç, i-a oferit lui José Mourinho un contract de „doi ani plus unul”. Mourinho ar urma să se alăture unuia dintre cele trei mari cluburi de fotbal din Istanbul, în încercarea de a-i reda strălucirea, în condiţiile în care Fenerbahçe nu a mai câştigat titlu în ultimii zece ani. Şi în acest an, au fost nevoiţi să cedeze podiumul marilor rivali de la Galatasaray.

Chiar dacă inițial s-a zvonit că Mourinho și colaboratorii săi vor câștiga 46 de milioane de euro în următorii doi ani, suma este mai mică. Jurnaliștii de la fanatik.com.tr anunță că „Mou” va primi 10 milioane de euro pe an, fără bonusuri. Asistenții lui „The Special One” vor primi, în total, aproximativ 2 milioane de euro.

Sursa citată anterior a anunțat și care sunt primele două lovituri pe care vrea să le dea Mourinho pe piața transferurilor. Este vorba despre doi jucători de la Barcelona. Turcii au făcut o ofertă deja pentru Ilkay Gundogan, care vrea să plece de pe Camp Nou.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și