Închide meniul

PSG – Bayern 0-1 | Nebunie la Paris! Cum au sărbătorit Neymar şi Mbappe după ce au eliminat campioana Europei. VIDEO

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 5:47

PSG – Bayern 0-1 | Nebunie la Paris! Cum au sărbătorit Neymar şi Mbappe după ce au eliminat campioana Europei. VIDEO

Twitter PSG

A început fiesta la Paris! Bucurie de nedescris în vestiarul lui PSG

Starurile din Paris s-au calificat pentru a treia oară în semifinalele Ligii Campionilor. Chiar dacă au pierdut cu 0-1, vedetele lui Mauricio Pochettino au obţinut biletele pentru următoarea fază a competiţiei graţie regulii golurilor marcate în deplasare, scor 3-3 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru PSG, eşecul cu Bayern a fost unul dulce. Neymar, Mbappe&co şi-au luat revanşa pentru înfrângerea din finala ultimei ediţii a Champions League de anul trecut, iar, la scurt timp după calificare, starurile campioanei Franţei au început fiesta în vestiar.

Reclamă

PSG – Bayern 0-1. Neymar şi-a decis viitorul după calificarea în semifinalele Champions League

Neymar (29 ani) a vorbit despre viitorul său la finalul duelului cu Bayern, partidă în care fost omul meciului. Brazilianul nu are dubii când vine vorba despre echipa pentru care va juca în următorii ani. Starul lui PSG rămâne în capitala Franţei.

"Prelungirea contractului cu PSG nu mai e un subiect de discuţie. Evident, mă simt foarte bine, la fel ca acasă. Mă simt mai fericit ca înainte", le-a spus Neymar jurnaliştilor, citat de goal.com.

Neymar este cel mai scump jucător al planetei. El a ajuns de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro, în urmă cu patru ani.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Sărbătoare la PSG
  • Campioana Franţei s-a calificat în semifinalele UCL

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și