Închide meniul

PSG – Bayern 0-1 şi Chelsea – Porto 0-1. Au câştigat, dar nu s-au calificat! Neymar şi Mbappe, în semifinalele Champions League! Golul fabulos al portughezilor nu a mai contat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 aprilie 2021, 20:55

PSG – Bayern 0-1 şi Chelsea – Porto 0-1. Au câştigat, dar nu s-au calificat! Neymar şi Mbappe, în semifinalele Champions League! Golul fabulos al portughezilor nu a mai contat

profimediaimages.ro

PSG - Bayern 0-1 şi Chelsea - Porto 0-1

PSG s-a răzbunat după finala Ligii Campionilor pierdută anul trecut. Francezii au eliminat deţinătoarea trofeului, după 3-3 la general. Bayern a câştigat la limită în retur, 1-0, însă nu a fost suficient pentru a obţine biletele pentru semifinale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Choupo-Moting a marcat golul bavarezilor, dar Neymar a fost remarcatul serii. Nu pentru reuşite, ci pentru ratări. Brazilianul a fost lovit de ghinion la el acasă. În prima repriză a lovit bara de 3 ori în 5 minute, iar în a doua jumătate a meciului a ratat pe bandă rulantă. 

În celălalt meci al serii, Chelsea s-a mulţumit cu puţin şi a fost "pedepsită". După ce, în prima repriză, nicio echipă nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii, londonezii au pierdut la limită, scor 0-1. Taremi a reuşit un gol fabulos din foarfecă, însă reuşita sa nu a mai contat. 

Reclamă

PSG – Bayern 0-1, Chelsea – Porto 0-1

Min. 90+5: PSG şi Chelsea s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor.

Min. 90+4: Porto a deschis scorul, cu o reuşită de senzaţie din foarfecă a lui Taremi.

Min. 78: Mbappe marchează, însă reuşita este anulată.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 59: Ocazie Chelsea! Mount trimite un şut puternic, însă Marchesin nu are emoţii.

Min. 53: Neymar nu reuşeşte să înscrie din faţa porţii! Di Maria a făcut spectacol în defensiva bavarezilor şi i-a oferit o pasă superbă.

Min. 46: A început repriza secundă în ambele meciuri.

Min. 45: Pauză în ambele meciuri!

Min. 40: GOOOL Bayern! Choupo-Moting a deschis scorul pentru campioana Europei. 

Reclamă

Min. 39: Neymar are o nouă şansă uriaşă! Din marginea careului, a şutat în bara din stânga portarului!

Min. 37: Ocazie uriaşă PSG! Neymar a lovit bara transversală!

Min. 34: Ocazie PSG! Neymar a lovit bara!

Min. 32: Mbappe a plecat pe contraatac, a scăpat singur, dar tuşierul a ridicat fanionul. Pe reluări s-a observat că starul francezul era în poziţie regulamentară. 

Min. 27: Neymar ratează o ocazie incredibil! Servit ideal de Mbappe, brazilianul nu reuşeşte să îl învingă pe Neuer întru-un duel 1 la 1.

Min. 1: Au început meciurile!

Campionii Europei, faţă în faţă cu Mbappe, Neymar&co

PSG – Bayern (3-2 tur). Bayern a dominat-o pe PSG în manşa tur, însă francezii au marcat de 3 ori în poarta lui Neuer şi au luat o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinale. Nemţii vin la Paris fără nume importante, printre care se numără Robert Lewandowski, Niklas Sule, Leon Goretzka şi Serge Gnaby. Singura absenţă importantă din lotul lui Mauricio Pochettino este experimentatul Marquinhos.

Echipele de start:

Chelsea, cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor

Chelsea – FC Porto (2-0 tur). Londonezii au obţinut o victorie clară în manşa tur şi sunt cu un pas în semifinalele competiţiei. Partida dintre cele două formaţii va avea loc la Sevilla. Kovacic este singurul absent din tabăra lui Thomas Tuchel, în timp ce "dragonii" nu îi vor avea disponibili pe Costa, Marcano şi Mbaye. În ultimele partide de campionat, ambele formaţii au câştigat. Chelsea a făcut spectacol cu Crystal Palace, 4-1, în timp ce Porto s-a impus fără probleme cu Tondela, 2-0.

Echipele probabile:

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și