Închide meniul

PSG – Lille 2-1 | Probleme în paradis! Lionel Messi, schimbat la pauză de Mauricio Pochettino

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 octombrie 2021, 0:00

PSG – Lille 2-1 | Probleme în paradis! Lionel Messi, schimbat la pauză de Mauricio Pochettino

Lionel Messi, schimbat la pauză de Mauricio Pochettino

Profimedia

Lionel Messi, schimbat la pauză de Mauricio Pochettino

Problemele în paradis contină la PSG. Lionel Messi a fost înlocuit la pauza meciului cu Lille de Mauricio Pochettino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeții au deschis scorul prin Jonathan David, în minutul 33, iar parizienii au avut un singur șut pe spațiul porții în primele 45 de minute. Astfel, antrenorul a mutat decisiv. Messi a fost înlocuit cu Mauro Icardi.

Acesta este al doilea episod cu superstarul argentinian în prim plan. Messi s-ar fi enervat grav pe Mauricio Pochettino după episodul din meciul PSG – Lyon 2-1, disputat în urmă cu aproape o lună. Atunci, tehnicianul l-a schimbat pe starul venit de la Barcelona cu 15 minute înaninte de final, când PSG era în căutarea golului victoriei.

Chiar și fără Messi pe teren, PSG a reușit să întoarcă rezultatul și să câștige. Marquinhos, în minutul 74, și Angel Di Maria, în minutul 88, din pasa lui Neymar, au adus victoria vicecampioanei Franței.

Reclamă
Citește și:

Bombă la PSG! Lionel Messi vrea „să-l demită” pe Mauricio Pochettino

Lionel Messi nu este mulțumit la PSG cu Mauricio Pochettino în rolul de antrenor. Presa catalană anunță că starul argentinian a dat ordin ca fostul tehnician de la Tottenham să părăsească clubul.

Potrivit El Nacional, Lionel Messi ar vrea să-l înlocuiasca pe Mauricio Pochettino cu Marcelo Gallardo, actualul antrenor al lui River Plate.

Sursa citată notează că, deși plecarea lui Pochettino nu este încă iminentă, conducerea lui PSG își pierde din ce în ce mai mult încrederea în fostul tehnician de la Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, și cuvântul lui Messi ar cântări enorm în decizia șeicilor. Argentinianul a vrut să-l aducă pe Gallardo și la Barcelona, în ianuarie 2020, dar clubul catalan l-a ales atunci pe Quique Setien.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și