Închide meniul

PSG mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor. Achraf Hakimi ajunge la Paris! Inter primeşte o sumă uriaşă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2021, 18:04

PSG mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor. Achraf Hakimi ajunge la Paris! Inter primeşte o sumă uriaşă

Achraf Hakimi a semnat cu PSG

Profimediaimages

Jucătorul din Maroc se alătură starurilor din capitala Franţei, iar Inter va încasa o sumă uriaşă. Chiar dacă au cerut iniţial 80 de milioane de euro, se pare că vor accepta ultima propunere venită de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Achraf Hakimi ajunge la Paris şi va semna cu PSG

Campionii Italiei vor primi 70 de milioane de euro în schimbul jucătorului pe care l-au cumpărat cu 40 de milioane de euro de la Real Madrid. Hakimi va semna un contract valabil pentru cinci sezoane, anunţă celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

Potrivit Gazzetta dello Sport, mutarea se va definitiva în următoarele zile. Au mai rămas de stabilit doar bonusurile pe care le va încasa Inter în cazul în care Achraf va impresiona în Franţa. Hakimi va primi un salariu cuprins între 7 şi 8 milioane de euro pe sezon.

Hakimi a făcut spectacol la sezonul de debut în Serie A. În 37 de apariţii a înscris 7 goluri şi a oferit 10 pase decisive. Jucătorul care a fost dorit cu insistenţă şi de Chelsea are o cotă de piaţă de 60 de milioane de euro.

Reclamă

Sergio Ramos semnează cu PSG! Contract pe 2 ani pentru fostul căpitan al Realului

Nasser Al-Khelaifi nu e Florentino Perez. Şeicul lui PSG nu s-a uitat la bani şi l-a ofertat pe Ramos la câteva ore după ce acesta şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Real Madrid. Fundaşul a primit o ofertă ideală: contract pe două sezoane şi o remuneraţie pe măsură.

Manchester City şi Manchester United au avut „derby” pentru semnătura fundaşului. Acesta ar fi preferat gruparea de pe Old Trafford, însă oferta francezilor l-a făcut să se răzgândească, precizează sursa citată.

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit fundaşul în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și