Închide meniul

PSG – Manchester City 1-2 | Pep Guardiola, aproape de o nouă finală UEFA Champions League! "Am făcut cea mai grea parte a muncii". Statistica fabuloasă care îi încântă pe englezi

Dragoș Vasile Publicat: 28 aprilie 2021, 21:06

Reclamă
PSG – Manchester City 1-2 | Pep Guardiola, aproape de o nouă finală UEFA Champions League! "Am făcut cea mai grea parte a muncii". Statistica fabuloasă care îi încântă pe englezi

Profimediaimages

Pep Guardiola, prima reacție după PSG - City 1-2

Vedetele lui Pep Guardiola s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor la Paris. Kevin De Bruyne şi Mahrez au anulat reuşita lui Marquinhos şi au făcut-o pe Manchester City favorită pentru calificarea în marea finală de la Istanbul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola, la doi pași de trofeul Champions League

"Am început bine dar, în general, am fost timizi. Nu ne-am putut exprima. Toată lumea juca la siguranță și nu avea personalitatea necesară. Totuși, ultimele 10-15 minute din prima repriză au fost bune. Am fost mai agresivi după, am ținut de mine și am reușit să înscriem. Am fi putut marca mai multe goluri.

Am făcut cea mai grea parte a muncii dar, dacă vom fi din nou timizi, ei au calitate de a întoarce rezultatul. În schimb, dacă vom evolua așa cum am făcut-o în a doua repriză, atunci poate că avem șansa să aungem în finală.

Toată lumea trebuie să învețe, este doar a doua oară în istoria clubului când ne aflăm în această fază. Nu este ca la alte echipe, este un întreg proces. Sper ca, în următorul meci, vom reuși să ne calificăm", a declarat Pep Guardiola după meci, citat de BBC.

Reclamă

Statistica îi încântă pe englezi după victoria uriaşă în faţa lui PSG. În istoria cupelor europene, au fost 47 de meciuri câştigate de echipele din Anglia în deplasare, într-o manşă tur-retur. De fiecare dată, cluburile respective s-au calificat în faza următoare a competiţiei.

Pep Guardiola a spart blestemul şi l-a egalat pe Mourinho

Înainte de calificarea în semifinale, Pep Guardiola a spart blestemul pe care îl avea cu Manchester City în UEFA Champions League. Antrenorul catalan nu trecuse niciodată de faza "sferturilor" de la venirea pe Etihad. Acesta a reuşit performanţa, după ce a trecut cu 4-2 la general de Borussia Dortmund.

Reclamă 4 / 0/3

După victoria cu PSG, Pep Guardiola are motive de bucurie. Echipa sa este cu un pas în finala UCL, prima după 6 ani pentru experimentatul antrenor.

PSG – Manchester City 1-2. Meci nebun Paris! "Cetăţenii" sunt cu un pas în marea finală, după ce au întors scorul în 7 minute

Meci nebun la Paris! Neymar şi Mbappe au pierdut "examenul" în faţa maşinăriei de fotbal a lui Pep Guardiola. Francezii au trecut de la extaz la agonie, după ce au făcut o primă rperiză excelentă. Marquinhos a deschis scorul în minutul 15 din pasa lui Di Maria şi a mai bifat încă un gigant european pe listă, după ce în sferturi marcase şi împotriva lui Bayern.

La pauză s-a intrat cu scorul de 1-0. În repriza secundă, "cetăţenii" au avut 45 de minute perfecte în care au întors scorul. "Remontada" a fost reuşită în doar 7 minute. Kevin De Bruyne a readus speranţele în tabăra englezilor, după ce centrarea sa nu a fost oprită de nimeni. Peste doar câteva minute, Mahrez a marcat golul de 2-1 cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă, prin zid.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și