Închide meniul
VIDEO

PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 23:50

PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet

PSG - Nice 3-1

Kylian Mbappe / Profimedia

PSG a eliminat-o pe Nice, după victoria cu 3-1, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, duelul fiind live video în AntenaPLAY. Campioana din Ligue 1 s-a impus cu scorul clar şi se va duela cu Rennes pentru un loc în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, Fabian Ruiz şi Lucas Beraldo au punctat în victoria lui PSG cu Nice. Pentru oaspeţi a marcat Laborde.

PSG – Nice 3-1 a fost live video, în AntenaPLAY

Final! PSG – Nice 3-1! Parizienii s-au calificat în „careul de aşi” al Cupei Franţei, după victoria categorică obţinută în duelul cu Nice.

Semifinalele din Cupa Franţei:

Min. 68: Accidentare teribilă suferită de portarul lui Nice! După ce a încercat să respingă o lovitură liberă, Bulka s-a lovit de un coechipier şi şi-a spart nasul. A continuat în cele din urmă partida.

Reclamă

Min. 61: PSG – Nice 3-1! Lucas Beraldo a punctat cu o lovitură de cap perfectă, din centrarea lui Vitinha.

Min. 37: PSG – Nice 2-1! Oaspeţii reduc din diferenţă, după ce Laborde a punctat.

Min. 33: PSG – Nice 2-0! Fabian Ruiz a reuşit să majoreze diferenţa pentru parizieni, după ce a profitat de o gafă imensă a portarului lui Nice.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 15: PSG – Nice 1-0! Kylian Mbappe a deschis scorul pentru campioana Franţei! Starul francez a punctat cu un şut din faţa porţii, din pasa lui Fabian Ruiz.

Min. 1: A început duelul dintre PSG şi Nice.

Echipele de start:

PSG: Donnarumma – Hernandez, Ruiz, Beraldo, Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Lee – Dembele – Ramos, Mbappe.

Nice: Bulka – Lotomba, Todibo, Dante, Bard – Sanson, Rosario, Thuram – Laborde, Guessand, Boga.

Înainte de partida din această seară, PSG vine după remiza cu Reims, scor 2-2, din cadrul campionatului. De cealaltă parte, Nice a fost învinsă de Montpellier cu scorul de 1-2, în ultima partidă jucată din Ligue 1.

De altfel, oaspeții din această seară se află într-o criză a rezultatelor. Ultima victorie obținută de Nice a fost pe 7 februarie, în Cupa Franței, cu Montpellier, scor 4-1.

Reclamă

Ultimul duel direct dintre vedetele de la PSG și Nice a avut loc în luna septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, oaspeții de astăzi se impuneau cu scorul de 3-2.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și