Închide meniul

PSG o ia la ţintă pe Real Madrid: „Să înceteze! E o lipsă de respect! Kylian Mbappe este jucătorul nostru!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 20:16

PSG o ia la ţintă pe Real Madrid: „Să înceteze! E o lipsă de respect! Kylian Mbappe este jucătorul nostru!

Kylian Mbappe, între PSG și Real Madrid

Profimediaimages

PSG o ia la ţintă pe Real Madrid după ce „galacticii” au anunţat că îl transferă pe Kylian Mbappe

Florentino Perez a anunţat că transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid este mai aproape ca oricând, însă francezii îi dau peste cap planul preşedintelui madrilenilor. Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a ieşit la atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Se întâmplă deja de doi ani acest lucru. Îi amintesc doar că fereastra de transferuri este încheiată, iar sezonul este în desfășurare. Real Madrid trebuie să înceteze să se mai comporte așa! Să înceteze! Mbappe este jucătorul lui PSG, iar clubul își dorește ca această relație să continue. E o lipsă de respect față de PSG”, a spus Leonardo, citat de L’Equipe.

Florentino Perez, anunţ uriaş despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Florentino Perez anunţă că transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid este mai aproape ca oricând. După ce va rămâne liber de contract, în vara lui 2022, campionul mondial are şanse uriaşe să ajungă pe „Santiago Bernabeu”.

„În ianuarie, vom avea ştiri despre Mbappe. Sperăm ca pe 1 ianuarie, totul să poată fi rezolvat”, a spus Florentino Perez, pentru El Debate.

Declaraţia preşedintelui „galacticilor” vine după ce Mbappe a dezvăluit că şi-a dorit în această vară mutarea la Real Madrid. Francezii nu l-au lăsat să plece nici pentru 200 de milioane de euro.

Reclamă

„Când am spus că plec, m-am referit la Real Madrid. Real a făcut o ofertă pentru mine şi am crezut că s-a terminat perioada mea la PSG. Să plec era pasul normal pe care îl aveam de făcut. Nu a fost vorbă să ajung la alte echipe. Sunt ataşat de Paris şi, dacă ar fi fost să plec în această vară, ar fi fost numai la Real!„, a recunoscut Kylian Mbappe, într-un interviu oferit astăzi pentru L’Equipe.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și