Închide meniul

PSG, primul meci cu tripleta magică Messi-Neymar-Mbappe! Începutul unei ere stelare la Paris

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 septembrie 2021, 21:33

PSG, primul meci cu tripleta magică Messi-Neymar-Mbappe! Începutul unei ere stelare la Paris

Începutul unei ere stelare la PSG

Profimedia

Până acum, Messi, Neymar și Mbappe nu au apărut niciodată toți trei împreună pe teren la un meci al lui PSG. Pentru Messi este chiar prima partidă de la venirea în Paris când începe din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi, Neymar și Mbappe, titulari împreună la PSG

Club Brugge este prima echipă care va înfrunta noul trio stelar al parizienilor. Dintre transferurile făcute de PSG în această vară, mai sunt titulari și Achraf Hakimi și Gini Wijnaldum.

Donnarumma este pe bancă, alături de Nuno Mendes, în timp ce Sergio Ramos nu face parte din lot din cauza unei accidentări.

Echipa de start a PSG-ului în meciul cu Club Brugge: Keylor Navas – Achraf Hakimi, Kimpembe, Marquinhos, Abdou Diallo – Gini Wijnaldum, Leandro Paredes, Ander Herrera – Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe.

Reclamă

Din aceeași grupă de Champions League mai fac parte Manchester City și RB Leipzig. Primul duel al lui PSG cu echipa lui Pep Guardiola va avea loc pe 28 septembrie.

Cât a câştigat PSG după transferul lui Lionel Messi

Vicecampionii Franţei au dat deja un adevărat tun financiar prin transferul lui Lionel Messi. Jurnaliştii de la L’Equipe au făcut toate calculele, iar rezultatul depăşeşte orice aşteptări. Atacantul de 34 de ani a devenit deja o „fabrică de bani” pentru Nasser Al-Khelaifi.

Sursa citată anunţă că numai din vânzarea de tricouri s-au adunat sume fabuloase. „Efectul Messi” l-a depăşit pe cel care a avut loc după transferul lui Neymar. De această dată s-au vândut cu până la 50% mai multe echipamente de joc decât în urmă cu patru ani. PSG a vândut cu 30-40% mai multe tricouri decât în ultimele sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, cererea de tricouri a fost atât de mare, încât parizienilor le este imposibil să facă faţă cu stocurile existente. Liderul din Ligue 1 a scos astfel un nou rând de replici, mult mai ieftine, pentru piaţa din America şi Asia. Tricourile costă 45 de euro.

Şi firmele uriaşe fac tot posibilul să-şi asocieze numele cu PSG. Vicecampionii Franţei au semnat alte două contracte. Una dintre ele, o platformă de criptomonede, va achita între 25 şi 30 de milioane de euro. Nu degeaba o mică parte din salariul lui Messi este plătită în criptomonede.

Recomandări
  • Începutul unei ere stelare la PSG
  • Messi, Neymar și Mbappe, titulari în premieră împreună

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și