Închide meniul

PSG – Real Madrid 1-0 | Carlo Ancelotti, cucerit de Kylian Mbappe: ”E de neoprit!” Ce le-a reproșat jucătorilor săi după ce nu au tras niciun șut pe poartă la Paris

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 8:23

Reclamă
PSG – Real Madrid 1-0 | Carlo Ancelotti, cucerit de Kylian Mbappe: ”E de neoprit!” Ce le-a reproșat jucătorilor săi după ce nu au tras niciun șut pe poartă la Paris

Carlo Ancelotti, cucerit de Kylian Mbappe după PSG – Real Madrid 1-0

Profimedia

Carlo Ancelotti, cucerit de Kylian Mbappe după PSG – Real Madrid 1-0

Madrilenii nu au tras niciun șut pe poartă în duelul cu PSG. Ba mai mult, gruparea din capitala Spaniei a fost dominată, având o posesie de doar 43%. Carlo Ancelotti este resemnat după rezultat, dar așteaptă un răspuns pe măsură în returul de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ne-am apărat bine, dar nu am fost agresivi. Am ratat multe pase și a fost greu să avem același ritm ca ei. Nu au fost mingi pentru Asensio și Vinicius, iar Benzema abia le-a primit. Mbappe e de neoprit. Trebuia să îl marcăm până la fluierul final. Am suferit la mai multe aspecte, dar nu putem să schimbăm nimic. Trebuie să fim mai buni”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

PSG – Real Madrid 1-0 | Kylian Mbappe, prima reacție după golul fabulos din minutul 90+3

Kylian Mbappe a decis meciul PSG – Real Madrid, scor 1-0, meci din optimile UEFA Champions League. Atacantul de 23 de ani a înscris golul victoriei în minutul 90+3 și a declanșat isteria pe Parc des Princes.

La finalul partidei, superstarul francez a oferit o primă reacție după ce a contribuit la unul dintre cele mai importante succes din istoria clubului. Mbappe a înscris chiar în poarta echipei cu care este așteptat să semneze la finalul sezonului.

Jurnaliștii de la Movistar i-au luat un interviu chiar pe teren și l-au întrebat dacă va îmbrăca tricoul Realului. Surprinzător, Mbappe le-a răspuns în limba spaniolă.

Reclamă

Nu m-am decis în privința viitorului meu. Eu joc pentru PSG, una dintre cele mai bune echipe din lume. Dacă acest meci mi-a influențat viitorul? Nu! Nu m-am hotărât, voi da tot ce am mai bun și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul viitor„, a declarat Kylian Mbappe, citat de Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și