Închide meniul

PSG – Real Madrid 1-0 | Kylian Mbappe, prima reacție după golul fabulos din minutul 90+3. „Acest meci ți-a influențat viitorul?”. Răspuns în spaniolă după victoria din UEFA Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2022, 0:48

PSG – Real Madrid 1-0 | Kylian Mbappe, prima reacție după golul fabulos din minutul 90+3. „Acest meci ți-a influențat viitorul?. Răspuns în spaniolă după victoria din UEFA Champions League

Kylian Mbappe, prima reacție după ce a marcat în PSG - Real Madrid 1-0

Profimediaimages

La finalul partidei, superstarul francez a oferit o primă reacție după ce a contribuit la unul dintre cele mai importante succes din istoria clubului. Mbappe a înscris chiar în poarta echipei cu care este așteptat să semneze la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, prima reacție după golul marcat în PSG – Real Madrid 1-0

Jurnaliștii de la Movistar i-au luat un interviu chiar pe teren și l-au întrebat dacă va îmbrăca tricoul Realului. Surprinzător, Mbappe le-a răspuns în limba spaniolă.

Nu m-am decis în privința viitorului meu. Eu joc pentru PSG, una dintre cele mai bune echipe din lume. Dacă acest meci mi-a influențat viitorul? Nu! Nu m-am hotărât, voi da tot ce am mai bun și vom vedea ce se va întâmpla în sezonul viitor„, a declarat Kylian Mbappe, citat de Fabrizio Romano.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI KYLIAN MBAPPE!

Reclamă

Mbappe este cel mai scump jucător din lume. Potrivit Transfermarkt, atacantul lui PSG are o cotă de piață de 160 de milioane de euro. De altfel, Real Madrid a făcut pentru el o ofertă chiar și de 220 de milioane de euro, dar aceasta a fost refuzată de șeicul grupării din Ligue 1.

În partida tur cu Real Madrid, Mbappe a scos și un penalty. Lionel Messi a lua mingea și a ratat de la 11 metri. Portarul spaniolilor a fost magistral!

Ce a spus Thibaut Courtois despre golul fabulos încasat de la Kylian Mbappe

9 parade a avut Thibaut Courtois în PSG – Real Madrid 1-0. În comparație, omologul său din tabăra parizienilor, Donnarumma, nu a avut niciun șut pe spațiul porții la care să intervină.

Reclamă 4 / 0/3

În astfel de jocuri, ca portar, vei avea destul de multe intervenții. Am studiat mult penalty-urile lui Messi și am încercat să mă joc cu el când eram pe linie. Trebuie să ai și un pic de noroc.

Am pierdut o minge aiurea, Mbappe a trecut de doi jucători și a pus mingea sub mine. Este greu de digerat, nu am jucat bine. Planul nostru nu se schimbă însă chiar dacă am pierdut, noi trebuie să câștigăm pentru a trece mai departe. Sperăm că, cu fanii în spate, vom face exact asta.

Am început destul de bine, dar poate că nu am fost suficient de calmi când am avut mingea și am suferit din cauza asta, nefiind suficient de periculoși pe contraatac”, a spus Thibaut Courtois, la BT Sport, potrivit uefa.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și