Închide meniul

PSG și Manchester City vor să transfere de la Real Madrid! Pentru cine vor să ofere șeicii 50 de milioane de euro

Sebastian Cristian Publicat: 8 ianuarie 2023, 13:30

PSG și Manchester City vor să transfere de la Real Madrid! Pentru cine vor să ofere șeicii 50 de milioane de euro

PSG și Manchester City vor să-l transfere pe Ferland Mendy

Profimedia

  • PSG și Manchester City vor să îl transfere pe Ferland Mendy 
  • Carlo Ancelotti nu este mulțumit de fundașul francez

PSG și Manchester City vor să transfere de la Real Madrid! Campioana Franței, respectiv campioana Angliei sunt interesate de serviciile lui Ferland Mendy, fundașul stânga de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul a fost transferat de madrileni de la Lyon în 2019, pentru 48 de milioane de euro.

PSG și Manchester City vor să transfere de la Real Madrid

Conform presei din Spania, Carlo Ancelotti nu este foarte mulțumit de contribuția adusă de Mendy în plan ofensiv. Deși puternic și sigur pe el în defensivă, fundașul nu are foarte multe calități pe plan ofensiv. Cel puțin nu la nivelul lui Marcelo, fostul fundaș stânga care a scris istorie pe „Bernabeu”.

Reclamă

Astfel, Mendy ar putea ajunge la PSG din vara următoare. Parizienii vor să își întărească defensiva, acela fiind unul din punctele vulnerabile din sezoanele trecute. Francezul de 27 de ani ar aduce un plus de siguranță tripletei stelare din atac. Cele 50 de milioane de euro cerute de Real Madrid nu reprezintă o problemă pentru Nasser Al-Khelaifi, președintele qatarez de la PSG.

Nu doar PSG este interesată însă de Mendy. Manchester City a intrat și ea pe fir. În acest moment, Pep Guardiola îl folosește pe Joao Cancelo pe postul de fundaș stânga. Portughezul este însă fundaș dreapta, iar catalanul de pe banca „cetățenilor” vrea să își intărească echipa cu scopul de a câștiga Liga Campionilor. Din 2011 nu a mai reușit Guardiola să câștige cel mai important trofeu la nivel de club.

Reclamă

Ce a spus Carlo Ancelotti despre posibilul transfer al lui Jude Bellingham la Real Madrid. Manchester City a intrat şi ea pe fir

Carlo Ancelotti a oferit declaraţii despre transferul lui Jude Bellingham la Real Madrid. Antrenorul „galacticilor” susţine că nu duce lipsă de tineri jucători în echipă, mai ales după ce madrilenii şi-au asigurat serviciile şi tânărului brazilian Endrick.

Jude Bellingham, mijlocaşul care evoluează la Borussia Dortmund, este unul dintre cei mai curtaţi jucători din fotbalul european. Pentru englezul de doar 19 an se bat echipe cu nume din campionatele puternice, iar ultima intrată pe fir este Manchester City.

Carlo Ancelotti a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Jude Bellingham la Real Madrid. Antrenorul italian susţine că echipa sa are suficienţi jucători tineri, precum Camavinga sau Tchouameni, însă a dat de înţeles că nu ar refuza transferul tânărului star de la Borussia Dortmund.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte mulţi tineri, precum Enzo, mulţi care ies în evidenţă în media, câţiva spanioli. Bellingham este unul dintre ei, dar îmi menţin părerea, pentru că avem jucători tineri foarte buni, precum Valverde, Camavinga şi Tchouameni. Avem mulţi tineri jucători”, a declarat Carlo Ancelotti, la conferinţa d presă, citat de marca.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern