Închide meniul

Radu Drăguşin, dorit de două forţe ale Europei. Englezii l-au poreclit deja noul Van Dijk

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 12:37

Radu Drăguşin, dorit de două forţe ale Europei. Englezii l-au poreclit deja noul Van Dijk

ProfimediaImages

Radu Drăguşin, lăudat de englezi

Jucătorul a fost dorit şi de Chelsea şi PSG, înainte să fie acontat de bianconeri, pentru 250.000 de euro. "După o oră, Matteo Tognozzi, şeful scouterilor de la Juve, m-a sunat şi mi-a spus că Radu i-a impresionat pe toţi", a dezvăluit Florin Manea, impresarul jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin petrece două ore pe zi la sala de forţă

"Petrece două ore pe zi la sala de forţă. Face asta în fiecare dimineaţă. Are deja experienţa unui om matur, nu l-au speriat meciurile disputate la seniori, chiar şi când avea 17-18 ani", scriu cei de la Goal. 

Drăguşin poate fi o opţiune şi pentru postul de fundaş dreapta, asta datorită dorinţei de a ieşi din apărare cu mingea la picior. Totuşi, Pirlo preferă să îl folosească pe postul de stopper.  

Newcastle, Tottenham şi RB Leipzig sunt cele trei echipe care îl doresc pe Radu Drăguşin. Chiar şi aşa, românul e foarte aproape să prelungească înţelegerea cu Juventus. El va câştiga în Piemont un milion de euro pe an. 

Povestea lui Radu Drăgușin, dezvăluită la AS.ro LIVE

Fostul director de la Regal București, Mihai Badea, a dezvăluit cum l-a adus pe Radu Drăgușin la academia lor, de la Sportul Studențesc. Mama acestuia a acceptat mutarea doar dacă venea la pachet cu antrenorul copilului de atunci. 

Reclamă

”Pe Radu Drăgușin l-am adus împreună cu antrenorul său de la sportul, pentru că mama lui nu voia să vină fără el. Am făcut nebunia asta. Mie îmi plăcea de Radu de când era la Sportul. Am organizat un turneu de copii la un moment dat și i-am dat titlul de cel mai bun jucător, după ce m-am consultat cu ceilalți antrenori”, a spus Badea.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și