Închide meniul

Radu Drăguşin, dorit de Napoli! Campioana Italiei a pus ochii pe internaţionalul român: „Va face totul să-l transfere!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 20:34

Radu Drăguşin, dorit de Napoli! Campioana Italiei a pus ochii pe internaţionalul român: „Va face totul să-l transfere!

Radu Drăguşin, dorit de Napoli

Radu Drăgușin, într-un meci la Genoa / Profimedia

Radu Drăguşin este dorit de Napoli! Internaţionalul român de 21 de ani este pe lista campioanei Italiei, care vrea să se întârească pentru sezonul viitor, după ce a cucerit primul titlu după o pauza de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost un jucător de bază în acest sezon la Genoa, formaţia reuşind să promoveze în Serie A. Fundaşul central a atras atenţia mai multor cluburi europene de top, printre care şi Napoli.

Radu Drăguşin, dorit de Napoli

Presa din Italia anunţă că Napoli a pus ochii pe Radu Drăguşin. Oficialii trupei lui Luciano Spalletti se pare că îl monitorizează pe internaţionalul român, după cum anunţă site-ul napolicalciolive.com.

Sursa citată mai sus notează faptul că Napoli ar dori să-l cumpere pe Radu Drăguşin, însă ar fi dispusă să-l mai lase să evolueze pentru încă un sezon la Genoa, sub formă de împrumut.

De asemenea, jurnaliştii din Peninsulă anunţă că Napoli va avea concurenţă serioasă dacă va vrea să-şi asigure serviciile lui Radu Drăguşin, deoarece fundaşul român este urmărit şi de alte cluburi de top din Europa.

Reclamă

„Napoli va face totul să îl aducă pe Drăgușin. Ar fi o adevărată lovitură pentru Juventus. Radu a debutat în Serie A chiar pentru bianconeri, înainte să fie împrumutat la Salernitana și Sampdoria. În tricoul genovez a arătat tuturor valoarea lui.

Merită să joace în prima ligă. Napoli e gata să înceapă asaltul, deși nu va fi ușor, pentru că e urmărit și de alte echipe”, notează sursa citată mai sus.

Radu Drăguşin va deveni jucătorul lui Genoa la finalul sezonului. Trupa recent promovată în Serie A îi va achita lui Juventus duma de 5,5 milioane de euro, în schimbul internaţionalului român. Drăguşin a fost iniţial împrumutat de Genoa, însă formaţia lui Gilardino a avut opţiune de transfer definitivă, la sfârşitul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

„Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să rămână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Radu Drăguşin, pe lista lui Napoli
  • Internaţionalul român ar putea fi transferat de campioana Italiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și