Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin: „Se poate transfera cu peste 40 de milioane de euro! Va fi cel mai scump din istoria României!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2023, 11:16 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 18:01

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin: „Se poate transfera cu peste 40 de milioane de euro! Va fi cel mai scump din istoria României!

Florin Manea a recunoscut care este echipa cu care Radu Drăguşin este în negocieri avansate. Ce se întâmpă cu internaţionalul român

Radu Drăguşin, la Genoa / Profimedia

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea a spus că s-au interesat şi scouterii de la Liverpool de Radu Drăguşin, dar şi alte echipe din Anglia. Pariul lui Florin Manea e să îl ducă pe fundaşul român la o echipe din primele 5 din premier League. Până atunci, Radu Drăguşin poate fi văzut în tricoul celor de la Genoa, în meciurile din Serie B, competiţie ce este transmisă EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin

Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să răpmână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

E normal să fie cotat aşa la cifrele pe care le are. Genoa are cea mai bună apărare din Serie B. Are cele mai puţine dribilinguri în faţa lui, cele mai multe dueluri aeriene câştigate şi un procentaj de 87 la sută de pase reuşite. Este un jucător care va fi la echipe mari.

Reclamă

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după evoluțiile de la Genoa

Radu Drăgușin a fost din nou lăudat în presa din Italia, după evoluțiile de la Genoa. Fundașul central român este titular indiscutabil în cea mai bună apărare din Serie B. Internaționalul de 21 de ani a avut evoluții solide pe tot parcursul sezonului la formația sa.

Reclamă 4 / 0/3

Cele mai tari meciuri din Serie B, acolo unde evoluează nu mai puțin de 11 români, se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY. Genoa este pe locul doi în Serie B, cu șanse mari să promoveze la finalul stagiunii. Echipa românilor Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș traversează un sezon extrem de solid, fapt ce se observă prin numărul de goluri primite. Astfel, Genoa are cea mai bună apărare din Serie B, cu 19 goluri încasate, după 31 de runde disputate.

În acest context, italienii de la genoanews1893.it i-au dedicat un întreg articol fundașului central Radu Drăgușin. Jurnaliștii din Peninsulă au avut doar cuvinte de laudă la adresa românului, despre care susțin că are o siguranță în joc, prin care nu-și pune echipa în pericol.

„Marcaj atent, știe și cu mingea, are lovituri de cap remarcabile. De asemenea, are meritul de a juca foarte repede, are intervenții mereu curate, niciodată dure”, se arată în sursa citată mai sus.

Radu Drăgușin va deveni definitiv jucătorul celor de la Genoa la finalul sezonului. Trupa de Serie B îi va plăti lui Juventus suma de 5,5 milioane de euro, în schimbul internaționalului român, care acum valorează 10 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și