Închide meniul

Radu Drăguşin, dorit de un club uriaş din Europa! Cine vrea să îi dea planurile peste cap lui Tottenham pe ultima sută de metri

Alex Masgras Publicat: 8 ianuarie 2024, 8:32

Reclamă
Radu Drăguşin, dorit de un club uriaş din Europa! Cine vrea să îi dea planurile peste cap lui Tottenham pe ultima sută de metri

Radu Drăguşin este dorit de un club uriaş din Europa

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia

Radu Drăguşin este dorit de un club uriaş din Europa! Fundaşul român este unul dintre cei mai căutaţi jucători din această perioadă de mercato. În ultimele săptămâni s-a scris despre fundaşul român că este foarte aproape de a semna cu Tottenham. Pe lângă formaţia lui Ange Postecoglou, Napoli a fost o altă echipă care s-a vehiculat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zilele acestea este de aşteptat ca viitorul lui Radu Drăguşin să fie decis, dar în ultimul moment a apărut un nume surpriză.

Radu Drăguşin, dorit de un club uriaş din Europa!

Potrivit gsp.ro, Radu Drăguşin se află şi pe lista lui Bayern Munchen. Clubul bavarez caută cu disperare un fundaş central în această iarnă, în condiţiile în care Kim Min-jae va merge la Cupa Asiei (competiţie transmisă în AntenaPLAY) cu Coreea de Sud, în timp ce Matthijs de Ligt abia s-a refăcut după o accidentare la genunchi.

Interesant este şi faptul că pe lista lui Bayern Munchen se află şi Eric Dier, tocmai fundaşul pe care Radu Drăguşin l-ar înlocui la Tottenham. După un amical disputat de Bayern Munchen la sfârşitul săptămânii trecute, Christoph Freund, directorul sportiv al bavarezilor, a confirmat că deţinătoarea titlului din Bundesliga discută cu mai mulţi jucători pe această poziţie, fără să dea nume.

Cu toate acestea, Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin, nu a confirmat această informaţie:

Reclamă

„Luni mă întâlnesc cu oficialii de la Genoa pentru a discuta situația lui Radu. Nu știu nimic despre această informație”, a spus Florin Manea, pentru sursa citată anterior.

Bayern Munchen este o echipă care poate plăti fără probleme suma de 30 de milioane de euro, suma cerută de Genoa pentru Radu Drăguşin. În ultimele sezoane, bavarezii au plătit sume uriaşe pentru patru fundaşi centrali: Lucas Hernandez, Matthijs de Ligt, Kim Min-jae şi Dayot Upamecano. În total, 240 de milioane de euro pentru cei patru fundaşi centrali.

Când se poate oficializa transferul lui Radu Drăguşin

În ciuda zvonurilor apărute despre interesul lui Bayern Munchen, Fabrizio Romano a oferit detalii de ultim moment despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, dezvăluind şi când se poate oficializa mutarea. Jurnalistul italian a transmis că Spurs se pregăteşte să facă oferta oficială pentru fundaşul român.

Reclamă 4 / 0/3

Tottenham este în pole-position pentru transferul lui Radu Drăguşin, deşi în ultima perioadă, în presa din Italia, au existat zvonuri conform cărora şi Napoli este pe urmele fundaşului român.

Fabrizio Romano a dezvăluit că a existat o nouă rundă de negocieri între Tottenham şi Genoa, în privinţa transferului lui Radu Drăguşin. Jurnalistul italian notează că acestea au avut rezultat pozitiv, iar înţelegerea se îndreaptă către stagiul final.

Tottenham speră ca transferul lui Radu Drăguşin să se oficializeze săptămâna viitoare, urmând să fie trimisă prima ofertă oficială pentru fundaşul român.

„Înţeleg că Tottenham a avut contacte pozitive cu Genoa pentru Radu Drăguşin. Înţelegerea avansează către stagiile finale ale negocierilor.

Spurs speră ca totul să fie definitivat săptămâna viitoare, totul este bazat pe propuneri verbale, în aşteptarea ofertei finale, oficiale”, a transmis Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și