Închide meniul

Când se poate oficializa transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham! Fabrizio Romano, detalii de ultim moment

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 19:02

Când se poate oficializa transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham! Fabrizio Romano, detalii de ultim moment

Când se poate oficializa transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Fabrizio Romano a oferit detalii de ultim moment despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, dezvăluind şi când se poate oficializa mutarea. Jurnalistul italian a transmis că Spurs se pregăteşte să facă oferta oficială pentru fundaşul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham este în pole-position pentru transferul lui Radu Drăguşin, deşi în ultima perioadă, în presa din Italia, au existat zvonuri conform cărora şi Napoli este pe urmele fundaşului român.

Când se poate oficializa transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Fabrizio Romano a dezvăluit că a existat o nouă rundă de negocieri între Tottenham şi Genoa, în privinţa transferului lui Radu Drăguşin. Jurnalistul italian notează că acestea au avut rezultat pozitiv, iar înţelegerea se îndreaptă către stagiul final.

Tottenham speră ca transferul lui Radu Drăguşin să se oficializeze săptămâna viitoare, urmând să fie trimisă prima ofertă oficială pentru fundaşul român.

„Înţeleg că Tottenham a avut contacte pozitive cu Genoa pentru Radu Drăguşin. Înţelegerea avansează către stagiile finale ale negocierilor.

Reclamă

Spurs speră ca totul să fie definitivat săptămâna viitoare, totul este bazat pe propuneri verbale, în aşteptarea ofertei finale, oficiale”, a transmis Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Transferul lui Radu Drăguşin se va rezolva într-o singură zi

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham se va rezolva într-o singură zi. Aşa susţine cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano, care anunţă că Spurs e principala favorită la aducerea românului de 21 de ani, chiar dacă în presa din Italia s-a vorbit şi despre o înţelegere între Genoa şi Napoli.

Italianul precizează în continuare că fundaşul cotat la 20 de milioane de euro are deja o înţelegere cu gruparea londoneză, pentru un salariu situat în jurul a 4.5 milioane de euro pe sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Tottenham se află în discuții pentru Radu Drăgușin de la Genoa. Sunt discuții noi, se vorbește despre structura transferului. S-au răspândit multe informații despre Napoli în ultimele zile, dar a fost mereu vorba de Tottenham. Tottenham a fost mereu în controlul acestui transfer.

Și continui să spun că Tottenham va lucra în așa fel încât să rezolve transferul în decurs de o zi.

Scopul principal al lui Tottenham este de a lua un fundaș central nou și de a-i da posibilitatea lui Ange Postecoglou să lucreze cu el cât mai devreme posibil”, a spus jurnalistul italian, citat de TBR Football.

Portrivit informațiilor oferite de The Athletic, Tottenham s-a lovit de o problemă la negocierile cu Genoa, care s-ar putea rezolva însă în viitorul apropiat. În momentul de față, italienii doresc ca suma de 30 de milioane de euro, pentru transferul românului, să ajungă imediat în conturile clubului, în cazul în care mutarea s-ar materializa.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și