Închide meniul

Radu Drăguşin, la mare căutare în Serie A! Trei cluburi au pus ochii pe „perla” lui Juventus. Fundaşul poate juca alături de un alt internaţional român

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2021, 8:58

Radu Drăguşin, la mare căutare în Serie A! Trei cluburi au pus ochii pe „perla lui Juventus. Fundaşul poate juca alături de un alt internaţional român

profimediaimages.ro

Radu Drăguşin va semna un nou contract cu Juventus

Radu Drăguşin, la mare căutare în Serie A. Fundaşul este dorit de trei echipe şi poate fi coleg cu un internaţional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin, la mare căutare în Serie A! Trei cluburi au pus ochii pe „perla” lui Juventus

Este vorba despre Cagliari, formația lui Răzvan Marin, Genoa şi Empoli, echipă recent promovată în Serie A, scrie Calciomercato.com. Sursa citată notează că viitorul fundaşului român depinde de el.

Cotat la 3 milioane de euro de site-urile de specialitate, Radu Drăgușin a bifat deja 4 partide la echipa mare a lui Juventus sezonul trecut. A debutat și pentru selecționata U21 a României, alături de care a participat la CE de tineret desfășurat în Ungaria și Slovenia.

Radu Drăgușin
Profimediaimages

Radu Drăguşin pleacă de la Juventus, deşi şi-a prelungit contractul în acest an

Juventus i-a prelungit în primăvara acestui an contractul lui Radu Drăguşin până în 2025.

„Este o aventură care a început în vara anului 2018. Radu Drăgușin, născut în 2002, avea doar 16 ani când Juve l-a luat în echipă. După un sezon, a făcut imediat saltul de la Under 17 la Primavera, cu antrenorul Zauli. Apoi a venit saltul definitiv în lumea profesioniștilor. La echipa Under 23 a intrat în apele sale, înainte de a face cel mai mare pas din carieră: debutul în prima echipă. Astăzi, Radu Drăgușin și-a pus semnătura pe un viitor care va fi vopsit în alb și negru. Şi-a reînnoit contractul până la 30 iunie 2025.

Reclamă

Puterea, fiabilitatea și o mare personalitate sunt doar trei dintre caracteristicile care i-au permis lui Radu Drăgușin să crească exponențial în ultimele sezoane. De la sosirea sa la Juventus, în sezonul 2018/2019, drumul său a fost un salt continuu în categorie. De la Under 17 la aterizarea în prima echipă, trecând prin Primavera și Under 23, în puțin peste doi ani. Debutul său în prima echipă, în Liga Campionilor împotriva Dynamo Kiev, la 18 ani, arată cât de mult crede Juventus în el”, a fost mesajul „Bătrânei Doamne”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și