Închide meniul

Radu Drăgușin, monedă de schimb pentru jucătorul revelaţie de la EURO 2020! Juventus mai pune pe masă şi zeci de milioane de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iunie 2021, 22:08

Radu Drăgușin, monedă de schimb pentru jucătorul revelaţie de la EURO 2020! Juventus mai pune pe masă şi zeci de milioane de euro

Profimediaimages

Radu Drăguşin, convins să rămână la Torino

Radu Drăgușin, monedă de schimb pentru jucătorul revelaţie de la EURO 2020. Juventus vrea să îl transfere pe Manuel Locatelli, fotbalistul italian care a impresionat la EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, monedă de schimb pentru jucătorul revelaţie de la EURO 2020! Juventus mai oferă şi 30 de milioane de euro

Manuel Locatelli a impresionat în meciurile cu Turcia şi Elveţia, ambele câştigate de italieni cu 3-0. În confruntarea cu elveţienii, mijlocaşul lui Sassuolo a reuşit o „dublă”. Astfel, datorită prestaţiilor de Campionatul European, dar şi din ultimul sezon de Serie A, Juventus vrea să îl transfere pe internaţionalul italian.

„Bătrâna Doamnă” vrea să îl folosească ca monedă de schimb pe Radu Drăguşin (19 ani). De asemenea, gruparea din Torino oferă şi 26 de milioane de euro, anunţă goal.com.

Cotat la 3 milioane de euro de site-urile de specialitate, Radu Drăgușin a bifat deja 4 partide la echipa mare a lui Juventus sezonul trecut.

Citește și:

Radu Drăgușin, nominalizat la Golden Boy 2021! Românul se luptă pentru premiu cu staruri precum Pedri sau Bellingham

Radu Drăgușin (19 ani) a fost nominalizat la premiul Golden Boy 2021, decernat celui mai bun tânăr jucător din Europa. Românul apare pe o listă selectă, alături de puștii momentului din fotbalul mondial: Eduardo Camavinga, Jude Bellingham sau Pedri. Anul trecut, premiul a fost câștigat de mașinăria de goluri a Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

Reclamă

Pe lista inițială de jucători nominalizați la Golden Boy 2021 apar 100 de nume. În fiecare lună, 20 de tineri fotbaliști vor fi eliminați de pe listă. Marele câștigător va fi anunțat la sfârșitul toamnei.

Premiul Golden Boy este decernat de celebra publicație Tuttosport. Câștigătorul va fi desemnat în urma votului a 40 de jurnaliști, reprezentanți ai marilor publicații din Europa. Printre fotbaliști de legendă care au câștigat premiul Golden Boy în trecut se numără Lionel (2005), Sergio Aguero (2007) sau Kylian Mbappe (2017).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și