Închide meniul

Radu Drăgușin, nominalizat la Golden Boy 2021! Românul se luptă pentru premiu cu staruri precum Pedri sau Bellingham

Alexandru Ivan Publicat: 15 iunie 2021, 18:21

Radu Drăgușin, nominalizat la Golden Boy 2021! Românul se luptă pentru premiu cu staruri precum Pedri sau Bellingham

Radu Drăgușin

profimediaimages

  • Radu Drăgușin, nominalizat la Golden Boy 2021
  • Românul se află pe listă alături de vedetele momentului

Radu Drăgușin, nominalizat la Golden Boy 2021. Românul apare pe o listă selectă, alături de puștii momentului din fotbalul mondial: Eduardo Camavinga, Jude Bellingham sau Pedri. Anul trecut, premiul a fost câștigat de mașinăria de goluri a Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, nominalizat la Golden Boy 2021

Pe lista inițială de jucători nominalizați la Golden Boy 2021 apar 100 de nume. În fiecare lună, 20 de tineri fotbaliști vor fi eliminați de pe listă. Marele câștigător va fi anunțat la sfârșitul toamnei.

Premiul Golden Boy este decernat de celebra publicație Tuttosport. Câștigătorul va fi desemnat în urma votului a 40 de jurnaliști, reprezentanți ai marilor publicații din Europa.

Reclamă

Printre fotbaliști de legendă care au câștigat premiul Golden Boy în trecut se numără Lionel (2005), Sergio Aguero (2007) sau Kylian Mbappe (2017).

Radu Drăgușin, nominalizat la Golden Boy 2021
captură Tuttosport

Radu Drăguşin, la mare căutare în Serie A

Radu Drăgușin este este dorit de trei cluburi care evoluează pe prima scenă a fotbalului italian. Este vorba despre Cagliari, formația lui Răzvan Marin, Genoa şi Empoli, echipă recent promovată în Serie A, scrie Calciomercato.com.

Reclamă

Cotat la 3 milioane de euro de site-urile de specialitate, Radu Drăgușin a bifat deja 4 partide la echipa mare a lui Juventus sezonul trecut.

A debutat și pentru selecționata U21 a României, alături de care a participat la CE de tineret desfășurat în Ungaria și Slovenia. Juventus i-a prelungit în primăvara acestui an contractul lui Radu Drăguşin până în 2025.

Drăgușin, lăudat de Antonio Di Natale

Di Natale, antrenor la Carrarese în Serie C, l-a remarcat pe Radu Drăgușin. Legendarul jucător al lui Udinese are doar cuvinte de laudă la adresa românului, dar şi a coechipierilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

„Valoarea bianconerilor este incontestabilă, sunt un adevărat rezervor pentru prima echipă antrenată de Andrea Pirlo, care extrage din acest grup, des și de bunăvoie, jucători precum Drăgușin și Fagioli, care sunt în permanent pe lângă jucătorii mare. Juventus U23 are calitate, alternează talentul cu multă viteză și fizicitate, sunt tineri, au prospețime”, a declarat Antonio Di Natale, în cadrul unei conferințe de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
AntenaPLAY • 26 mart., 11:19
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere!
AntenaPLAY • 25 mart., 20:05
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere! Ce a spus despre duelul cu Luis Diaz