Închide meniul

Radu Drăgușin pleacă de la Juventus! Românul a fost vândut de „Bătrâna Doamnă” la o altă echipă din Italia

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iunie 2022, 14:22

Radu Drăgușin pleacă de la Juventus! Românul a fost vândut de „Bătrâna Doamnă la o altă echipă din Italia

Radu Drăguşin

Profimediaimages

Radu Drăgușin pleacă de la Juventus! Românul a fost vândut de „Bătrâna Doamnă” la Genoa, formație care evoluează în liga a 2-a din Italia, anunță jurnalistul Emanuel Roșu, citat de sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul precedent, Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus mai întâi la Sampdoria, apoi la Salernitana.

Radu Drăgușin pleacă de la Juventus! Fundașul român a fost vândut de „Bătrâna Doamnă” la Genoa

Cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Drăgușin va fi transferat definitiv de Juventus la Genoa, formație care a retrogradat din Serie A la finalul sezonului recent încheiat.

Cele două echipe s-ar fi înțeles pentru transferul tânărului de 20 de ani debutat recent la naționala mare a României.

Vestea despărțirii lui Drăgușin de Juventus a fost anunțată și în presa italiană. Tuttojuve.com, Calciomercato.it și jurnalistul Alfredo Pedulla anunță la unison că  „Bătrâna Doamnă” a bătut palma cu Genoa pentru  transferul lui Andrea Cambiaso în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

Reclamă

În vârstă de 22 de ani, Cambiaso evoluează încă de la începutul carierei la Genoa, pe postul de fundaș stânga.

Drăgușin va juca un rol decisiv în tranzacția dintre Juve și Genoa. Oficialii „Grifonului” sunt dispuși să plătească 5 milioane de euro pentru internaționalul român.

Drăgușin, debutat de Andrea Pirlo la prima echipă a lui Juventus

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Juventus în 2018 de la școala de fotbal Regal Sport București. Fundașul de 20 de ani a evoluat pentru grupele U17, U19 și U23 ale „bianconerilor”, iar în 2020 a debutat pentru prima echipă, sub comanda lui Andrea Pirlo.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin a adunat 4 apariții pentru echipa mare a lui Juventus: una în Serie A, una în Champions League și două în Cupa Italiei.

Drăgușin a fost împrumutat la Sampdoria în vara anului 2021, iar în iarna anului 2022 a ajuns la Salernitana. În mod normal, românul trebuia să se întoarcă la formația torineză în această vară, dar interesul celor de Genoa i-ar putea schimba traiectoria carierei.

Preţul lui Radu Draguşin, stabilit de Juventus

Recent, Florin Manea, impresarul lui Radu Draguşin, a spus că jucătorul va ajunge un pion important pentru echipa naţională, cu o cotă de peste 40 milioane de euro în caţiva ani.

Radu Drăgușin va fi 15 ani de acum înainte, el o să fie stâlp acolo. Nu zic acum că e talentul mondial, nu! Radu Drăgușin este un copil talentat, dar este un copil făcut de muncă, de seriozitate și de inteligență.

Acum, daca te uiti pe transfermarkt, este cotat la 3,5 milioane de euro, dacă mă uit după evaluarea lui Juventus, fără 10 milioane de euro nu îl dă. În 5 ani o să valoreze sigur 40-50 de milioane„, a spus acesta. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și