Închide meniul

Preţul lui Radu Draguşin, stabilit de Juventus: „El o să fie stâlp acolo”. Hai România! În fiecare zi

Publicat: 9 mai 2022, 13:50 / Actualizat: 13 mai 2022, 14:59

Reclamă
Preţul lui Radu Draguşin, stabilit de Juventus: „El o să fie stâlp acolo. Hai România! În fiecare zi

Florin Marin a dezvăluit care este preţul lui Radu Drăguşin

Preţul lui Radu Draguşin / Profimediaimages

Preţul lui Radu Draguşin a fost stabilit de Juventus. Agentul fundaşului de 20 de ani a anunţat ce se va întâmpla la finalul acestui sezon din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, dacă te uiţi pe transfermarkt, este cotat la 3,5 milioane de euro, dacă mă uit după evaluarea lui Juventus, fără 10 milioane de euro nu îl dă. În 5 ani o să valoreze sigur 40-50 de milioane„, a explicat Florin Manea, impresarul lui Radu Draguşin.

Florin Manea a vorbit despre cariera sa, dar şi despre cele mai mari realizări obţinute, inclusiv despre situaţia lui Radu Draguşin.

Preţul lui Radu Draguşin, stabilit de Juventus

Pentru asta m-am făcut impresar, nu numai pentru bani, să ai și gloria asta, cănd transferi la Manchester, chiar și Juventus e un club imens, să te duci acolo și să negociezi un transfer, este o împlinire. Cu Radu Drăgușin mi-am împlinit o parte, dar eu cred că o să mă duc mult, mult mai departe cu el.

Se intoarce la Juventus, dar probabil va avea încă un an unde va merge undeva împrumut, degeaba stai la Juventus dacă nu joci. Când nu joci, ești dispus să faci greșeli din astea, pentru că nu ai meciuri în picioare„, a declarat Manea la PRO ARENA.

Reclamă

Florin Manea: „Fără 10 milioane de euro nu îl dă”

Impresarul lui Radu Draguşin a spus ca jucatorul va ajunge un pion important pentru echipa naţională, cu o cotă de peste 40 milioane de euro în caţiva ani.

Radu Drăgușin va fi 15 ani de acum înainte, el o să fie stâlp acolo. Nu zic acum că e talentul mondial, nu! Radu Drăgușin este un copil talentat, dar este un copil făcut de muncă, de seriozitate și de inteligență.

Acum, daca te uiti pe transfermarkt, este cotat la 3,5 milioane de euro, dacă mă uit după evaluarea lui Juventus, fără 10 milioane de euro nu îl dă. În 5 ani o să valoreze sigur 40-50 de milioane„, a spus acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Împrumutat de Juventus la Selernitana, Drăguşin a avut şapte apariţii în tricoul echipei aflate, în acest moment, pe loc care îi asigură menţinerea în prima ligă. Gruparea antrenată de Davide Nicola este neînvinsă de şase meciuri.

La primul meci al selecţionerului Edi Iordanescu pe banca naţionalei, Romania – Grecia 0-1, Radu Drăguşin a evoluat cu numărul 4, în timp ce un alt jucător convocat în premieră, Octavian Popescu, a avut numărul 21.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și