Închide meniul

Radu Drăgușin, văzut ca noul star de la Juventus! Ce scrie Gazzetta dello Sport după ce românul și-a prelungit contractul cu bianconerii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 8:49 / Actualizat: 7 iulie 2022, 19:27

Radu Drăgușin, văzut ca noul star de la Juventus! Ce scrie Gazzetta dello Sport după ce românul și-a prelungit contractul cu bianconerii

Radu Drăgușin, viitor incert la Juventus

Profimedia

Radu Drăgușin, văzut ca noul star de la Juventus! Radu Drăgușin a semnat vineri prelungirea contractului cu Juventus. Fundașul român va rămâne la Torino până în 2025. El a refuzat ofertele multor echipe importante de pe continent, lucru remarcat și de jurnaliștii italieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Juve își asigură viitorul: contract până în 2025 pentru Radu Drăgușin, fundașul român născut în 2002, aflat deja la prima echipă. Mai multe echipe europene au stat la pândă pentru jucătorul al cărui contract expira pe 30 iunie: de la Leipzig, până la Newcastle, toate i-au garantat un loc de titular. El a ales să rămână la Juventus, unde există de mulți ani o școală de fundași care îi permite să crească și să se maturizeze”, a scris Gazzetta dello Sport.

Radu Drăgușin, văzut ca noul star de la Juventus!

Cotat la 3 milioane de euro de site-urile de specialitate, Radu Drăgușin a bifat deja 4 partide la echipa mare a lui Juventus. A debutat la echipa mare tocmai în UEFA Champions League, chiar împotriva lui Mircea Lucescu!

„Anul acesta a debutat la prima echipă, în Champions League, contra lui Dinamo Kiev. A rămas la Continassa atât datorită absențelor din defensivă, cât și datorită faptului că, între timp, clubul a decis să reducă media de vârstă și să înceapă un nou proiect, care i-a fost încredințat lui Andrea Pirlo.

Contractul băiatului expira, într-adevăr, iar din ianuarie era liber să plece gratis la o altă echipă, dar nu a arătat niciodată că ar vrea să schimbe aerul, ba din contră. Drăgușin este încă o piesă din viitorul lui Juventus”, au încheiat jurnaliștii italieni.

Reclamă

Radu Drăgușin a făcut parte și din lotul naționalei de tineret pentru Campionatul European U21. Adrian Mutu l-a folosit într-un singur meci, remiza albă cu Germania, din ultima etapă a grupelor.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin: „Ni s-a promis că nu va fi imprumutat!”

Drăgușin a ales calea cea mai grea pentru dezvoltarea carierei lui, a remarcat Florin Manea. Deși îi va fi greu să se impună în primul 11, fundașul român a primit asigurări că Juve nu-l va împrumuta la altă echipă.

„Suntem foarte fericiți, am așteptat o vreme, dar a meritat. Radu va avea ocazia să lupte cu cei mai buni din lume, are o mare dorință de a rămâne aici și va munci din greu pentru a deveni un viitor titular.

Reclamă 4 / 0/3

Da, pot confirma că am fost contactați de mai multe cluburi europene. Crystal Palace, Newcastle, Leipzig, Wolfsburg si chiar Tottenham l-au vrut pe jucător.

I-am prezentat ofertele băiatului care, totuși, nu avea nicio îndoială și dorea să rămână la Juventus.

A crescut aici, s-a adaptat, iar Radu consideră cș echipa este una din primele 5 ale lumii. Negocierea a durat atât pentru că am vrut să ne ocupăm tot timpul necesar pentru a evalua propunerea lui Juventus.

Este normal să nu poată juca întotdeauna titular, dar pentru a fi fericit, va trebui să joace măcar 10 meciuri pe an, la început.

L-am sfatuit pe Radu să rămână aici, iar Juve ne-a satisfăcut nevoie și împreună am decis să reînnoim.

Simt că trebuie să mulțumesc public clubului. Conducerea s-a comportat foarte bine. Ni s-a promis că va rămâne și va avea ocazia să încerce să prindă echipa fără să fie împrumutat. Cu siguranță a ales calea cea mai dificilă, dar încetul cu încetul cred că își va îndeplini visul”, a spus Florin Manea pentru Tuttojuve.com.

Radu Drăgușin a ajuns la Juventus în 2018, de la Regal București. El a jucat pentru toate echipele de juniori ale bianconerilor.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și