Închide meniul

Radu Drăguşin vrea să rămână la Juventus: „Mama lui îi căuta o casă în oraş!” Tânărul fundaş a spus „pas” cluburilor din Germania şi Anglia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iunie 2021, 21:21

Radu Drăguşin vrea să rămână la Juventus: „Mama lui îi căuta o casă în oraş! Tânărul fundaş a spus „pas cluburilor din Germania şi Anglia

Profimediaimages

Radu Drăguşin, convins să rămână la Torino

Radu Drăguşin este hotărât să rămână la Torino. Fundaşul vrea să îmbrace în continuare tricoul lui Juventus, chiar dacă nu va fi unul dintre oamenii de bază ai echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin vrea să rămână la Juventus

Florin Manea, impresarul lui Drăguşin, a dezvăluit că mama internaţionalului de tineret îi căuta deja o casă fotbalistului. Agentul i-a transmis să nu se grăbească şi să aştepte până pe 31 august.

„Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte din Anglia, din Germania, dar el vrea să rămână la Juventus. Dacă dă tot ce are mai bun va juca în cele din urmă la Juventus. (n.r. despre negocierile pentru Locatelli) Pe noi nu ne-a sunat nimeni.

Astăzi le-am trimis un mesaj oficialilor lui Juventus şi mi-au spus că nu este nimic. Dacă va pleca, o va face ca să prindă minute, dar el vrea să rămână. Eu am vorbit cu mama lui care îi căuta o casă în oraş, dar i-am spus să nu se mute până pe 31 august. Sper că va rămâne la Juve!”, a spus Florin Manea, citat de tuttomercatoweb.com.

Citește și:

Radu Drăgușin, nominalizat la Golden Boy 2021! Românul se luptă pentru premiu cu staruri precum Pedri sau Bellingham

Radu Drăgușin (19 ani) a fost nominalizat la premiul Golden Boy 2021, decernat celui mai bun tânăr jucător din Europa. Românul apare pe o listă selectă, alături de puștii momentului din fotbalul mondial: Eduardo Camavinga, Jude Bellingham sau Pedri. Anul trecut, premiul a fost câștigat de mașinăria de goluri a Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

Reclamă

Pe lista inițială de jucători nominalizați la Golden Boy 2021 apar 100 de nume. În fiecare lună, 20 de tineri fotbaliști vor fi eliminați de pe listă. Marele câștigător va fi anunțat la sfârșitul toamnei.

Premiul Golden Boy este decernat de celebra publicație Tuttosport. Câștigătorul va fi desemnat în urma votului a 40 de jurnaliști, reprezentanți ai marilor publicații din Europa. Printre fotbaliști de legendă care au câștigat premiul Golden Boy în trecut se numără Lionel (2005), Sergio Aguero (2007) sau Kylian Mbappe (2017).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Radu Drăguşin vrea să rămână la Juventus
  • Tânărul fundaş a spus „pas” cluburilor din Germania şi Anglia

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și