Închide meniul

Ralf Rangnick „s-a împăcat” cu Cristiano Ronaldo după Manchester United – Tottenham 3-2. „Poate ar fi bine să-l trimitem în Portugalia în fiecare săptămână!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2022, 10:28

Ralf Rangnick „s-a împăcat cu Cristiano Ronaldo după Manchester United – Tottenham 3-2. „Poate ar fi bine să-l trimitem în Portugalia în fiecare săptămână!

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului după Manchester United - Tottenham 3-2

Profimedia

Cristiano Ronaldo a revenit în lotul lui United la meciul lui Tottenham după o absență de o săptămână. Portughezul absentase de la partida cu Manchester City, scor 1-4, disputată pe 6 martie, iar presa din Anglia a susținut că Ronaldo a intrat în conflict cu Ralf Rangnick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ralf Rangnick, reacție genială după ce Cristiano Ronaldo a intrat în istoria fotbalului

În cele din urmă, Manchester United a precizat că motivul absenței lui Ronaldo de la partida cu City a fost de ordin medical. Veteranul de 37 de ani a mers în Portugalia să se refacă. După hat-trick-ul cu Tottenham, Rangick s-a amuzat pe seama situației tensionate care se crease în jurul lui Ronaldo.

Am glumit cu echipa și am spus că poate că ar fi bine să-l trimitem câte trei zile în Portugalia în fiecare săptămână, apoi să nu se antreneze două zile și să-l mai antrenăm doar joi. Dacă așa face performanță, poate va trebui să facem asta pentru tot restul sezonului.

Cristiano fost la un nivel similar la antrenament și joi, motiv pentru care m-am hotărât să-l titularizez în seara asta. A făcut diferența, dar nu numai pentru cele trei goluri. A fost cea mai bună evoluție din partea lui, cel puțin de când am ajuns eu aici.

Ronaldo a arătat astăzi că are încă calitatea de a juca pentru un club precum Manchester United. Dacă vrem să avem succes la sfârșitul sezonului, trebuie să o facem împreună. El a arătat că este capabil fizic să facă asta, dar trebuie să recunoaștem că nu a fost întotdeauna așa în ultimele săptămâni sau luni”, a spus Ralf Rangnick, citat de Daily Mail.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu un super-gol. Defensiva oaspeţilor nu a avut nicio şansă în minutul 12, când Fred i-a pasat superb lui CR7, iar lusitanul a reuşit o execuţie magnifică de la peste 25 de metri.  Ronaldo nu s-a mulţumit cu atât şi a mai marcat o dată, în minutul 38. A înscris, cu uşurinţă, din pasa perfectă a lui Jadon Sancho. Hat-trick-ul l-a completat în finalul meciului, cu o lovitură de cap.

Cristiano Ronaldo l-a depăşit pe Josef Bican

Cristiano Ronaldo a ajuns astfel la 807 goluri marcate în carieră şi a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Potrivit FIFA, Josef Bican a avut 805 goluri în 530 de meciuri între 1931 şi 1955.

Potrivit statisticilor înregistrate de RSSSF, numai Ronaldo şi Bican au depăşit borna de 800 de goluri marcate în carieră:

Reclamă 4 / 0/3

1. Cristiano Ronaldo (Portugalia): 807
2. Josef Bican (Austria/Cehoslovacia): 805
3. Romario (Brazilia): 772
4. Pele (Brazilia): 767
5. Lionel Messi (Argentina): 759
6. Ferenc Puskas (Ungaria): 746
7. Gerd Müller (Germania): 735

Odată cu „tripla” din Manchester United – Tottenham, Cristiano Ronaldo a ajuns la 59 de hat-trick-uri înscrise de-a lungul carierei. 44 dintre acestea au fost reușite în tricoul lui Real Madrid, 10 pentru naționala Portugaliei, trei pentru Juventus și două pentru Manchester United.

Citește și:
Recomandări
  • Manchester United – Tottenham 3-2
  • Portughezul a intrat în istoria fotbalului

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și