Închide meniul

Rangers a primit o ofertă oficială pentru Ianis Hagi. Unde ar putea ajunge fiul „Regelui”

Alex Ioniță Publicat: 22 august 2023, 12:38

Reclamă
Rangers a primit o ofertă oficială pentru Ianis Hagi. Unde ar putea ajunge fiul Regelui”

Rangers a primit o ofertă oficială pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi / Profimedia

Rangers a primit o ofertă oficială pentru Ianis Hagi. Mijlocașul român ar putea pleca de pe Ibrox Stadium chiar în această vară, având în vedere faptul că nu mai face parte din planurile tehnicianului Michael Beale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce scoțienii au anunțat că 6 echipe se află deja pe urmele mijlocașului, acum un nou club a intrat „pe fir” pentru transferul fiului lui Gică Hagi. Acesta ar putea ajunge la Trabzonspor, în Turcia.

Rangers a primit o ofertă oficială pentru Ianis Hagi. Fiul „Regelui”, dorit de Trabzonspor

Potrivit informațiilor oferite de fotospor.com, fotbalistul care se află pe „lista neagră” a celor de la Rangers a primit o ofertă oficială din partea turcilor de la Trabzonspor. Jurnaliștii turci notează faptul că negocierile dintre cele două formații au început deja.

Totuși, nu este pentru prima dată când cei de la Trabzonspor doresc să îl transfere pe Ianis Hagi. În trecut discuțiile nu s-au finalizat, iar oficialii formației cu 7 titluri de campioană în Turcia s-au decis să încerce din nou să îl aducă pe fiul lui Gică Hagi în lotul echipei conduse de Nenad Bjelica.

O plecare a lui Ianis Hagi de pe Ibrox Stadium pare tot mai aproape, având în vedere faptul că tehnicianul scoțienilor, Michael Beale nu s-a bazat foarte mult pe serviciile mijlocașului român, de la startul noului sezon.

Reclamă

Totodată, acesta nu a fost inclus pe lista UEFA pentru „dubla” cu PSV Eindhoven, din play-off-ul UEFA Champions League. Antrenorul celor de la Rangers nu și-a explicat încă decizia. Totuși, antrenorul ar fi putut lua această măsură din cauza declarațiilor lui Ianis Hagi de la finalul partidei cu Molton, din Cupa Ligii. Atunci, fiul lui Gică Hagi s-a arătat nemulțumit de faptul că nu joacă mai mult la echipa din Glasgow.

Gică Hagi îl vrea pe Ianis la Farul

În contextul menţionat mai sus, chiar şi Gică Hagi ar dori ca fiul său să revină la Farul, asta chiar dacă mutarea ar putea fi considerată ca un pas înapoi făcut de internaţionalul român.

Hagi aşteaptă să vadă care va fi decizia celor de la Rangers în cazul fiului său. Ianis Hagi nu va juca în dubla contra olandezilor, deoarece Rangers nu l-a trecut pe lista UEFA pentru cele două meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul săptămânii trecute, după meciul din Cupa Ligii, românul şi-a exprimat nemulţumirea legată de numărul scăzut de minute pe care le-a primit în ultima perioadă.

Jucătorul de 24 de ani a ajuns la Rangers în vara anului 2020, atunci când a fost cumpărat de la Genk pentru suma de 3,5 milioane de euro. În perioada petrecută pe Ibrox Stadium a reușit să adune 98 de partide în care a marcat 16 goluri și a oferit 21 de pase decisive.

În cariera sa, mijlocașul cotat la 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a mai jucat pentru: Viitorul Constanța, Fiorentina și KRC Genk. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021, atunci când valora suma de 7 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și