Închide meniul

Rangers a stabilit preţul lui Ianis Hagi! Suma uriaşă pe care trebuie s-o plătească Galatasaray pentru un super-transfer

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2021, 14:36

Rangers a stabilit preţul lui Ianis Hagi! Suma uriaşă pe care trebuie s-o plătească Galatasaray pentru un super-transfer

Rangers a stabilit preţul lui Ianis Hagi!

Profimediaimages

11 milioane de euro este preţul considerat corect de clubul de pe Ibrox, care ar fi refuzat deja o ofertă de 7 milioane pentru internaţionalul de 22 de ani cotat de transfermarkt.de la 6.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertele menţionate mai sus ar fi venit în această vară de la cluburi uriaşe precum Lazio sau Sevilla. Ianis are contract cu Rangers până în vara lui 2024.

Ianis Hagi, urmărit de Arsenal

Ianis Hagi (22 de ani) ar putea să prindă transferul carierei după evoluțiile bune de la Rangers. Românul ar fi intrat în vizorul lui Arsenal. Arsenal își caută un nou decar după plecarea lui Mesut Ozil. Norvegianul Odegaard a îndeplinit acest rol în a doua parte a sezonului trecut, dar acesta s-a întors la Real Madrid după ce i-a expirat împrumutul.

În căutare de jucători, pe lista celor care au intrat în atenția londonezilor, s-ar afla și Ianis Hagi, anunță foottheball.com. Jurnaliștii britanici au făcut și o analiză a jocului lui Ianis Hagi și au explicat de ce românul s-ar integra făra probleme în echipa lui Mikel Arteta.

„Hagi are o precizie a paselor de 83%, iar a driblingurilor reușite de 50%. Cifre excelente pentru un tânăr jucător care devine și mai periculos în fața porții.

Reclamă

Hagi este folosit mai mult pe partea dreaptă, dar poate evolua și în spatele vârfului. A marcat 7 goluri în campionat din 59 de șuturi, ceea ce demonstrează că simte poarta frecvent. Ar fi de mare ajutor pentru Arsenal, care suferă la acest capitol, mai ales când Aubameyang nu este în formă.

Hagi este un jucător extrem de influent pentru restul echipei – Rangers a marcat 64 de goluri cu el în teren. El a creat 45 de ocazii și a dat 34 de pase importante. Are 11 assist-uri, este cel mai bun din Scoția la acest capitol, ceea ce i-a adus premiul pentru playmaker-ul anului. E greu de pus un preț pentru român, dar o ofertă de 15 milioane ar fi un start pentru tratative”, scriu englezii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rangers vrea 11 milioane de euro pentru Ianis Hagi
  • Românul de 22 de ani e cotat la 6.5 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și