Închide meniul

Rangers cere 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut în presa din Scoția

Alex Ioniță Publicat: 24 mai 2024, 20:10

Reclamă
Rangers cere 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut în presa din Scoția

Rangers cere 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi / Profimedia

Rangers cere 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi! Echipa din Scoția l-a scos la vânzare pe fiul „Regelui”, iar acum a fost dezvăluit și prețul pentru care orice club în poate achiziționa pe „Prinț”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față Ianis Hagi este împrumutat la Deportivo Alaves, în La Liga. Totuși, mijlocașul român nu a reușit să se impună la echipă și se va întoarce la Rangers, după expirarea înțelegerii.

Rangers cere 3,5 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi!

Scoțienii nu mai doresc însă să îi acorde șanse lui Ianis Hagi și au decis să îl pună pe lista de transferuri. Potrivit informațiilor oferite de presa din Scoția, citate de digisport.ro., oficialii lui Rangers cer suma de 3,5 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Ianis să plece la o nouă echipă.

Ianis Hagi s-ar afla deja pe lista celor de la Galatasaray, formație care a mai încercat să îl transfere în trecut.

Fiul lui Gică Hagi a fost achiziționat de Rangers în anul 2020, de la Genk, în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. A adunat 99 de partide în tricoul scoțienilor, în care a marcat 16 goluri și a oferit 21 de pase decisive.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi. Presa din Turcia anunţă că formaţia din Istanbul nu şi-a luat gândul de la fiul „Regelui” şi e gata să-i facă o ofertă oficială lui Rangers, pentru a obţine semnătura sa.

Turcii de la fanatik.com.tr au oferit noi detalii despre viitorul lui Ianis Hagi. Aceştia notează că internaţionalul român urmează să se despartă de Rangers, iar Galatasaray este pe urmele sale.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când turcii anunţă transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, după ce s-a zvonit acest fapt şi în urmă cu câteva luni. Sursa citată anterior mai menţionează că Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, îşi face planurile pentru sezonul următor, iar pe lista de transferuri este şi fiul „Regelui”, care a scris istorie la Galatasaray.

„Galatasaray ar putea interveni din nou pentru transferl talentatului tânăr, care s-a născut în Turca şi are, de asemenea, şi cetăţenie turcă”, notează sursa menţionată mai sus, care titrează: „Veşti bune pentru Galatasaray. Rangers îl dă afară pe Ianis”.

Şi scoţienii au analizat posibila mutare a lui Ianis Hagi la Gaatasaray, şi au confirmat faptul că românul nu este pe placul actualului manager al formaţiei de pe Ibrox, Philippe Clement, astfel că se va despărţi de scoţieni:

„Clement nu-l consideră pe român ca fiind parte din planurile sale din următoarea campanie, astfel că îi anunţă pe cei de la Galatasaray că este disponibil”, au transmis scoţienii de la ibroxnews.com.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și