Închide meniul

Rangers i-a dedicat victoria cu Livingston lui Ianis Hagi: „Am vrut cele trei puncte pentru el! Îi urăm mult noroc şi însănătoșire grabnică!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 ianuarie 2022, 9:08

Rangers i-a dedicat victoria cu Livingston lui Ianis Hagi: „Am vrut cele trei puncte pentru el! Îi urăm mult noroc şi însănătoșire grabnică!

Ianis Hagi s-a operat și a început recuperarea la Rangers

Profimediaimages

Rangers i-a dedicat victoria cu Livingston lui Ianis Hagi

Scott Arfield a decis confruntarea, în minutul 75. În urma acestui succes, Rangers rămâne lider în Scoţia, cu 55 de puncte, la 4 peste rivala Celtic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după fluierul final, Fashion Sakala, unul dintre atacanţii campioanei Scoţiei, a transmis că succesul cu Livingston i-a fost dedicat lui Ianis Hagi.

„A fost un meci foarte greu pentru noi dar am fost pregătiți pentru el. Am vrut cele trei puncte. Chiar despre asta am vorbit și a fost un meci special datorită lui Ianis Hagi. Victoria a fost o mare dedicație pentru el. Cred că singurul fel prin a-i ura mult noroc și însănătoșire grabnică a fost prin a obține cele trei puncte”, a declarat Fashion Sakala, citat de heraldscotland.com.

Ianis Hagi, primul mesaj după ce a fost operat

Ianis Hagi a oferit o primă reacție după accidentarea horror pe care a suferit-o în ultimul meci la Rangers. Fiul lui Gică Hagi promite că va reveni pe gazon mai puternic ca niciodată.

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

Reclamă

„Bună tuturor! După operația de succes de ieri, aș dori să-i mulțumesc docturului Andrew Williams și tuturor celor implicați în operație. Sunt entuziasmat și motivat să încep această călătorie care mă așteaptă.

Știu că vor fi și niște vremuri grele înaintea mea, dar cu siguranță văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi și de a mă dezvolta ca persoană și jucător de fotbal și voi reveni mai bine ca niciodată. Începe drumul spre recuperare. Multumesc pentru toate mesajele amabile!!!„, a scris Ianis Hagi, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și