Închide meniul

Rangers, nevoită să facă rost de bani. S-a aflat care este suma pentru care poate pleca Ianis Hagi! „E forţată să-şi echilibreze bugetul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2021, 12:27

Reclamă
Rangers, nevoită să facă rost de bani. S-a aflat care este suma pentru care poate pleca Ianis Hagi! „E forţată să-şi echilibreze bugetul

Accident cumplit provocat de iubita lui Ianis Hagi în Glasgow

Profimediaimages

Ianis Hagi este unul dintre jucătorii cu cea mai bună cotă şi ar putea pleca în această perioadă de mercato. Conducătorii clubului de pe Ibrox au refuzat ofertele primite până acum de la Galatasaray, Sevilla şi Lazio, dar nu îşi mai permit să o facă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat care este suma pentru care poate pleca Ianis Hagi de la Rangers

Iniţial, Rangers a cerut 11 milioane de euro pentru internaţionalul român care a înscris 7 goluri în ultima ediţie de campionat. A decis totuşi să îşi mai reducă pretenţiile, cel puţin asta susţin jurnaliştii de la Football Insider.

Rangers ar putea fi forțată să îl vândă pe Ianis Hagi pentru o sumă mai mică decât cea pe care o cere acum. Este modul prin care își poate echilibra bugetul după eliminarea din Champions League. A fost o dezamăgire şi acum trebuie să treacă la ‘tăieri’. O ofertă de 8 milioane de lire sterline (n.r. 9.3 milioane de euro) pentru Ianis ar fi prea bună pentru a fi refuzată. Poate îşi vor reduce pretenţiile„, anunţă sursa citată.

Ianis Hagi are o cotă de piaţă de 6.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Mijlocaşul de 22 de ani a impresionat în victoria cu Alashkert, scor 1-0, cu toate că nu şi-a trecut numele pe tabelă.

Steven Gerrard: „Ianis Hagi vrea să calce pe urmele tatălui său”

Cred că Ianis a jucat superb aproape tot meciul. A fost excelent și în presezon, pare într-o formă fantastică.

Reclamă
Reclamă 4

Este un profesionist desăvârșit. Vrea să învețe mereu, să devină mai bun. Știm cu toții cu cine seamănă. Are un tată care este o legendă, iar el vrea să calce pe urmele lui. Este o adevărată plăcere să lucrez cu el„, a declarat Steven Gerrard.

Ianis este mai bun decât tatăl său„, a reacţionat un suporter al lui Rangers după partida din play-off-ul Europa League. „Hagi a fost de neoprit„, „Evoluţie remarcabilă a lui Hagi, îl iubim!„, „A fost omul meciului„, „Ianis a fost extraordinar. Bravo, tinere!„, au fost mesajele postate şi de alţi internauţi.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și