Închide meniul

Rareş Ilie a marcat pentru Lausanne! Gol pentru tânărul de 20 de ani după 16 luni

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2023, 23:26

Reclamă
Rareş Ilie a marcat pentru Lausanne! Gol pentru tânărul de 20 de ani după 16 luni

Rareş Ilie a marcat pentru Lausanne

Rareş Ilie / Twitter Lausanne

Rareş Ilie a marcat pentru Lausanne! Tânărul de 20 de ani a marcat singurul gol al echipei sale în meciul cu Grasshoppers, încheiat la egalitate, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutat de Nice în această vară la Lausanne, Rareş Ilie a marcat primul său gol pentru formaţia din Eleţia.

Rareş Ilie a marcat pentru Lausanne Gol pentru tânărul de 20 de ani după 16 luni

De altfel, golul marcat de Rareş Ilie în meciul dintre Lausanne şi Grasshoppers este primul gol după 16 luni pentru tânărul de 20 de ani. Acesta nu mai marcase de pe vremea când se afla la Rapid.

Rareş Ilie a deschis scorul în minutul 43 al partidei. Grasshoppers a marcat în minutul 76, prin Morandi.

Fostul jucător al celor de la Rapid a marcat din interiorul careului, după o minge deviată de Sene. El a fost titular şi a evoluat timp de 70 de minute pentru Lausanne, până când a fost înlocuit cu Suzuki.

Reclamă

Aflat la al doilea meci oficial pentru formaţia din Elveţia, Rareş Ilie a fost integralist în meciul din prima etapă a sezonului, atunci când Lausanne a pierdut meciul de pe terenul celor de la Young Boys.

Ultimul meci în care Rareş Ilie a marcat a fost Rapid – Sepsi, scor 1-0, pe 23 aprilie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Transferat în vara anului 2022 la Nice, pentru 5 milioane de euro, Rareş Ilie nu a reuşit să se impună la formaţia din Ligue 1 pentru care a jucat doar de 8 ori. În iarnă, francezii au decis să îl împrumute la Maccabi Tel Aviv, dar Ilie nu a reuşit să se impună nici în Israel, acolo unde a bifat 9 meciuri, fără să înscrie.

Rareş Ilie a semnat cu Laussane Sport

Rareş Ilie a semnat cu Laussane Sport. Anunţul oficial a fost făcut de elveţieni, pe contul de Instagram. Rapid a ratat astfel împrumutul mijocaşului ofensiv de 20 de ani, de la Nice.

„Lausanne-Sport are plăcerea să anunţe sosirea lui Rareş Ilie. Bine ai venit la Lausanne. Jucătorul vine împrumut de la Nice şi va purta numărul 19”, se arată pe contul celor de la Lausanne.

Ilie este al doilea jucător împrumutat de Nice pentru sezonul viitor, după ce fundaşul central ivorian Ange Ahoussou, 19 ani, a fost cedat la Sochaux (Ligue 2).

Rareş Ilie nu este primul român care joacă la Lausanne, anterior purtând culorile clubului elveţian şi jucători ca Pavel Badea, Ion Olaru, Adrian Toader sau Cristian Ianu.

Rareş Ilie a fost convins să joace pentru Laussane Sport, echipă care are acelaşi patron ca şi Nice.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și