Închide meniul

Rareş Ilie nu revine la Rapid. Mijlocaşul va fi împrumutat de Nice în Elveţia

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2023, 16:51

Reclamă
Rareş Ilie nu revine la Rapid. Mijlocaşul va fi împrumutat de Nice în Elveţia

Rareş Ilie nu revine la Rapid

Rareş Ilie, într-un meci pentru Nice / Profimediaimages

Rareş Ilie s-a decis şi nu revine la Rapid. Jurnaliştii francezi anunţă că mijlocaşul de 20 de ani va pleca din nou sub formă din împrumut de la Nice, dar nu în Liga 1. Ajunge în Elveţia, la nou-promovata Laussane Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutul lui Rareş Ilie la Maccabi Tel Aviv expiră la finalul acestei luni, iar jucătorul român ar trebui să se întoarcă la Nice. Oficialii clubului din Ligue 1 au decis totuşi să nu îl păstreze nici sezonul viitor, chiar dacă au plătit nu mai puţin de 5 milioane de euro în conturile Rapidului.

Rareş Ilie nu revine la Rapid

Potrivit nicematin.com, Rareş Ilie a fost convins să joace pentru Laussane Sport, echipă care are acelaşi patron ca şi Nice. Luni ar urma să fie vizita medicală şi să fie prezentat de noua lui echipă.

Este o lovitură pentru şefii Rapidului, care au purtat negocieri pentru a-l împrumuta pe tânărul mijlocaş. Şase goluri reuşise Rareş Ilie pentru giuleşteni, în sezonul 2021-2022, înainte de a fi cumpărat de Nice.

În Israel, românul a jucat în 9 meciuri şi a oferit o pasă decisivă. Pentru Nice, în campionatul Franţei, a adunat numai 148 de minute.

Reclamă

Rareş Ilie era principala ţintă a alb-vişiniilor pe piaţa transferurilor. Cătălin Cârjan este jucătorul care ar putea veni la Rapid şi să îl facă uitat pe Ilie. Borja Valle, Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea şi Christopher Braun sunt jucătorii care au semnat deja cu Rapid.

Victor Angelescu anunţase că Rareş Ilie este aşteptat la Rapid

Victor Angelescu nu excludea un transfer al lui Rareş Ilie la Rapid, în această perioadă de mercato. Acţionarul din Giuleşti susţine că în cazul în care mijlocaşul de 20 de ani nu îşi va găsi locul la Nice, este aşteptat înapoi la trupa la care a crescut.

Dacă vorbim despre un jucător crescut de noi, el va avea ușa deschisă. Dacă cei de la Nice nu vor să-l includă în lot, va avea ușa deschisă la noi.

Reclamă 4 / 0/3

El trebuie să joace. Normal că am fi bucuroși să joace la Nice. Dacă vine la noi, va avea parte de mai multe minute.

A început bine sezonul. Rezultatele echipei au fost slabe. S-a schimbat antrenorul. Are un caracter frumos, la orice fotbalist ține și de el. Ca atitudine, nu este un jucător să renunțe ușor.

E greu să refuzi oferta pe care noi am avut-o pentru el. S-a dus la un salariu bun. A jucat în primele 11 etape. Nu aveam de unde ști ce se va întâmpla”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Şi Adi Mutu îşi dorea să îl primească la antrenamente pe Rareş Ilie.

Rareș Ilie ne place, a plecat de la noi, sperăm să vină la noi împrumut și la cum îl știu pe Nico, o să vrea și o clauză de cumpărare. Din 4 sau 5 jucători nu ai cum să îi nimerești pe toți. Nimerești în cel mai bun caz 3 jucători.

Ca o echipă să aibă o continuitate bună a rezultatelor, trebuie să pleci de la ce ai făcut bine în sezonul ăsta, trebuie să te întărești calitativ, ai nevoie de jucători bazați pe fizic, pentru că fotbalul e diferit de cel pe care îl jucam eu”, a declarat Adrian Mutu.

În prezent, Rareş Ilie are o cotă de 2.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și