Închide meniul

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ionuţ Radu! Anunţul făcut de presa din Italia cu privire la viitorul portarului lui Inter Milan

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 octombrie 2021, 18:35

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ionuţ Radu! Anunţul făcut de presa din Italia cu privire la viitorul portarului lui Inter Milan

Ionuţ Radu, portarul lui Inter

Ionuţ Radu, portarul lui Inter / ProfimediaImages

Răsturnare de situaţie în cazul lui Ionuţ Radu

Vara trecută, Ionuţ Radu a fost la un pas să plece de la Inter, însă Simone Inzaghi, noul antrenor al campioanei Italiei, a insistat pentru portarul român. Acesta a decis să rămână la Milano, însă se pare că decizia nu a fost una potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit calciomercato.com, campioana Italiei nu se va baza pe serviciile sale. Motivul? Andre Onana ar urma să ajungă liber de contract în următoarea perioadă de mercato. Sursa citată scrie că portarul va fi înlocuitorul perfect pentru veteranul Handanovic.

Astfel, ţinând cont de faptul că şansele sale de titularizare pe Giuseppe Meazza sunt infime, plecarea lui Ionuţ Radu în iarnă pare doar o chestiune de timp. Potrivit site-urilor de specialitate, portarul român este cotat la 6 milioane de euro.

Ionuţ Radu a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi: „Asta a fost principala lui cerință!”

Ionuţ Radu a acordat un interviu savuros în Italia, în cadrul căruia a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi. Internaţionalul româna vorbit şi despre una dintre pasiunile sale: cântatul la pian.

Simona Inzaghi i-a cerut lui Ionuţ Radu la antrenamentele Interului să îşi îmbunătăţească jocul de picior. Inzaghi l-a înlocuit pe banca campioanei Italiei în această vară pe Antonio Conte.

Reclamă

“Sunt aici din 2015, dar nu mă consider un veteran. Dar vreau să devin, sunt încă tânăr. M-am pregătit bine în presezon. Mă așteptam să fie mai rău după o lună și jumătate de vacanță, nu e ușor când revii la antrenamente. Dar m-am pregătit dinainte, a fost mai bine. Am vorbit cu antrenorul, mi-a explicat că portarul trebuie să fie primul care atacă.

Trebuie să am un joc bun cu mingea la picior ca să lansez acțiuni. Asta a fost principala lui cerință”, a spus Ionuț Radu pentru sempreinter.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și