Închide meniul

Răsturnare de situație! Anunțul scoțienilor despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesajul antrenorului lui Rangers: „A fost o discuție”

Viviana Moraru Publicat: 24 august 2024, 8:51

Reclamă
Răsturnare de situație! Anunțul scoțienilor despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesajul antrenorului lui Rangers: A fost o discuție”

Anunțul scoțienilor despre viitorul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui antrenament la Rangers/ Profimedia

Anunțul scoțienilor, despre viitorul lui Ianis Hagi, a apărut la scurt timp după ce Dan Șucu a confirmat că-l vrea pe internaționalul român la Rapid. Presa din Scoția a oferit noi detalii despre situația fiului „Regelui”, după ce acesta a ajuns la echipa a doua a lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu a fost în lotul echipei mari a lui Rangers, în acest sezon. Mijlocașul a bifat două partide amicale la formația a doua a scoțienilor, după revenirea din împrumutul la Alaves.

Anunțul scoțienilor despre viitorul lui Ianis Hagi

Scoțienii au dezvăluit, în urmă cu câteva zile, faptul că Ianis Hagi ar putea rămâne la Rangers. Acum, aceștia au făcut anunțul despre viitorul internaționalului român.

Până în acest moment, scoțienii anunță că Rangers nu a primit nicio ofertă pe numele lui Ianis Hagi. În ciuda acestui fapt, echipa de pe Ibrox nu se va răzgândi în privința internaționalului român, oficialii scoțieni fiind hotărâți să-l vândă. Scoțienii așteaptă o ofertă pentru Ianis Hagi până pe 31 august, atunci când se încheie perioada de mercato.

Dan Șucu și Viorel Moldovan și-au exprimat interesul pentru transferul lui Ianis Hagi, la prezentarea oficială a lui Marius Șumudică. În Liga 1, perioada de mercato se va încheia pe 9 septembrie.

Reclamă
Reclamă

La o conferință de presă. antrenorul lui Rangers a fost întrebat și el despre situația lui Ianis Hagi. Philippe Clement a transmis că a purtat deja o discuție cu internaționalul român și o decizie finală a fost luată deja.

Eu nu știu ce oferte vin pentru jucători. Nu sunt interesat de acest aspect, ci sunt preocupat de echipă. Discut cu cei din conducere despre posibile achiziții, dar nu sunt doar eu implicat.

V-am spus, a fost o discuție clară cu Hagi despre acest lucru înaintea cantonamentului de vară. Todd Cantwell ne-a spus că nu vrea să mai joace în Scoția și că vrea să plece. Deciziile sunt luate pentru mine. Vom vedea dacă vom reuși transferuri care vor fi bune atât pentru ei, cât și pentru club. Până acum, nu a fost cazul”, a declarat Philippe Clement.

Reclamă

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid. La conferinţa de presă în care „Şumi” a fost prezentat, Dan Şucu, acţionarul majoritar, şi Viorel Moldovan, preşedintele clubului, au confirmat faptul că Ianis Hagi este dorit în Giuleşti.

Potrivit gsp.ro. Gică Hagi nu şi-ar dori ca fiul său să se întoarcă în Liga 1, în mod special la un club precum Rapid. „Regele” nu crede că pentru Ianis este benefic să meargă la un club unde fanii pun o presiune uriaşă, mai ales că el nu a efectuat pregătirea de vară cu giuleştenii.

Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?„, a spus Viorel Moldovan, care a fost completat de Dan Şucu. „Ni-l foarte dorim„, a spus milionarul.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:07

VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY)

17:01

VideoToto Wolff, în stare de şoc după ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2! Imaginea zilei la Marele Premiu al Ţărilor de Jos

16:33

Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică! Începe „revoluția” în Giulești

16:20

„Nu sunt miliardarul numărul 1 din România!” Gică Hagi, un nou discurs manifest: „M-am născut să câştig, nu să exist!”

15:41

FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România”

15:24

LIVE SCORETottenham – Everton se joacă ACUM! Drăgușin, rezervă. Parma – AC Milan, de la 19:30. Duel „de foc” pentru Man și Mihăilă

1 VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick! 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și