Închide meniul

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid! Ce sfat i-a dat „Regele”

Alex Masgras Publicat: 22 august 2024, 8:28

Reclamă
Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid! Ce sfat i-a dat „Regele

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid! Ce sfat i-a dat "Regele"

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid. Marius Şumudică este noul antrenor al giuleştenilor, după ce Neil Lennon a rezistat doar şase etape pe banca Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a fost deja prezentat şi a efectuat şi primul antrenament alături de noua echipă. La conferinţa de presă în care „Şumi” a fost prezentat, Dan Şucu, acţionarul majoritar, şi Viorel Moldovan, preşedintele clubului, au confirmat faptul că Ianis Hagi este dorit în Giuleşti.

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid! Ce sfat i-a dat „Regele”

Potrivit gsp.ro. Gică Hagi nu şi-ar dori ca fiul său să se întoarcă în Liga 1, în mod special la un club precum Rapid. „Regele” nu crede că pentru Ianis este benefic să meargă la un club unde fanii pun o presiune uriaşă, mai ales că el nu a efectuat pregătirea de vară cu giuleştenii.

În acest moment, Ianis Hagi nu mai este dorit la Rangers, internaţionalul român fiind trimis la echipa a doua a scoţienilor.

Dan Şucu a confirmat că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid

Dan Şucu a confirmat că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid. De asemenea, Viorel Moldovan a vorbit şi despre interesul pentru Andrei Ivan.

Reclamă
Reclamă

Dan Şucu a spus că îl doreşte foarte tare pe fiul lui Gică Hagi, lucru întărit şi de preşedintele Rapidului, Viorel Moldovan. Ianis Hagi şi Andrei Ivan sunt cele două lovituri pe care vrea să le dea Dan Şucu.

„Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?„, a spus Viorel Moldovan, care a fost completat de Dan Şucu. „Ni-l foarte dorim„, a spus milionarul.

Viorel Moldovan a confirmat şi interesul pentru Andrei Ivan. „Sunt discuții și pentru Andrei Ivan, după ce vom analiza mai bine vom vedea. Vom discuta cu Marius și vom vedea ce preferă”, a mai declarat Viorel Moldovan.

Reclamă

Vasile Maftei: „Ianis e un jucător de echipa naţională, de talie mondială”

Vasile Maftei, fostul căpitan al celor de la Rapid, a vorbit şi el despre posibilitatea ca internaţionalul român să ajungă în Giuleşti. Din punctul său de vedere, un transfer al lui Ianis Hagi la Rapid ar reprezenta un plus nu doar pentru echipa lui Marius Şumudică, ci şi pentru echipa naţională şi pentru fotbalul românesc:

„Ianis e un jucător de echipa naţională, de talie mondială. A jucat la echipe importante din Europa. Are calitate, ştim cu toţii ce poate. Dacă se va ajunge ca Ianis să vină la Rapid, va fi un plus pentru echipă, pentru fotbalul românesc, pentru echipa naţională, pentru că va câştiga şi vor avea de câştigat şi Rapid, şi echipa naţională”, a declarat Vasile Maftei, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:25

LASK Linz – FCSB LIVE TEXT (20:00). Campioana României luptă pentru calificarea în Europa League. Echipele probabile

10:57

Jannik Sinner, apărat de un alt jucător care a fost depistat cu clostebol: „Este pentru imbecili”. Săgeţi către Nick Kyrgios

10:28

Gigi Becali, luat la ţintă şi de austrieci! Cum a fost descris patronul FCSB-ului înaintea dublei cu LASK: „Are cazier”

10:14

Când se joacă Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – UTA! LPF a anunţat programul etapei a 8-a din Liga 1

9:44

„Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie”

9:15

Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 „Rapidistul Şumudică a murit!” Decizia brigăzii ultra după venirea lui Marius Şumudică la Rapid!
Citește și