Închide meniul

Război în Ucraina | Real Madrid, donație impresionantă pentru poporul ucrainean! Comunicatul emis de ”galactici”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 13:31

Război în Ucraina | Real Madrid, donație impresionantă pentru poporul ucrainean! Comunicatul emis de ”galactici”

Real Madrid este liderul din La Liga

Profimedia

Real Madrid, donație impresionantă pentru poporul ucrainean

Campania “Everyone with Ukraine” a fost lansată de Fundaţia Real Madrid la 5 martie, ca parte a eforturilor de ajutorare a celor care au fugit din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaţia a donat până acum şi 13.000 de articole vestimentare şi echipamente de sport Crucii Roşii şi centreleor Cesal din Madrid care îi ajută pe refugiaţii ajunşi în Spania.

”Real Madrid va dona un milion de euro în cadrul campaniei „Toți cu Ucraina”, campanie lansată pe 5 martie de Fundația Real Madrid pentru a ajuta la atenuarea nevoilor populației strămutate din Ucraina. Fundația lucrează cu principalele ONG-uri internaționale cu care a colaborat de zeci de ani în diferite țări în proiecte de îngrijire cuprinzătoare pentru copiii aflați în dificultate.

Campania „Toți cu Ucraina” a Fundației Real Madrid va rămâne deschisă atâta timp cât va fi necesar pentru a facilita un canal de donație directă care ajută la atenuarea nevoilor populației strămutate atât în ​​Ucraina, cât și în țările limitrofe sau în primirea refugiaților în Spania”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Maria Sharapova a sărit în ajutorul ucrainenilor

Maria Sharapova (34 de ani) a fost criticată în termeni duri după ce Rusia a declanşat război total în Ucraina. Fosta mare jucătoare de tenis nu a avut nicio reacţie în primele zile, motiv pentru care a fost atacată teribil pe reţelele de socializare. În cele din urmă, MaSha a rupt tăcerea şi anunţă că a sărit în ajutorul ucrainenilor care trec prin clipe grele.

Reclamă

Sharapova a dezvăluit că va face o donaţie pentru organizaţia Salvaţi Copiii şi şi-a sfătuit cei peste 4 milioane de fani să îi urmeze exemplul. Le-a transmis că se roagă pentru încetarea conflictului şi că este „devastată” după ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni.

„Cu fiecare zi care trece, sunt din ce în ce mai devastată și profund întristată de imaginile și poveștile familiilor și copiilor afectați de această criză în creștere din Ucraina. Donez fondului Salvați Copiii, o organizație care lucrează neobosit pentru a oferi alimente, apă și truse de ajutor, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Vă rugăm să faceți o donație alături de mine. Mă rog pentru PACE și trimit dragostea și sprijinul meu tuturor celor afectați„, a transmis Maria Sharapova pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și