Închide meniul

Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei: „Eu am fost lector, iar ei au fost studenţi”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 18:35

Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei: „Eu am fost lector, iar ei au fost studenţi

Răzvan Burleanu a stat în tribuna oficială lângă Roberto Carlos şi Cafu

Răzvan Burleanu, lângă Roberto Carlos şi Cafu / Captură TVR

  • Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei
  • Chiar preşedintele FRF a dezvăluit care este, de fapt, relaţia cu starurile Braziliei

Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei. Chiar preşedintele FRF a dezvăluit care este, de fapt, relaţia cu starurile Braziliei, alături de care a fost surprins în tribune la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a făcut o vâlvă cu imaginea în care a apărut alături de Roberto Carlos, Ronaldo, Cafu şi Kaka. Burleanu spune că îi cunoaşte şi a făcut o afirmaţie incredibilă. Le-a fost lector în cadrul programului „Master for International Players”.

Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei

Cu câțiva dintre ai au o relație foarte apropiată, pe unii dintre ei i-am cunoscut în programul numit MIP, Master for International Players, unde eu am fost lector iar ei au fost studenți. Și am păstrat o relație foarte apropiată. Unul dintre ei, cu care am o relație de prietenie este Gilberto Sivla. Dar și deplasarea către stadion am făcut-o cu Gilberto Silva, Roberto Carlos, dar și cu Edi Iordănescu.

Reclamă

Așa că am avut posibilitatea să discutăm și despre proiectele în care ei sunt angrenați în momentul de față, nu doar despre cariera lor de foști mari fotbaliști. Cei mai mulți dintre ei au proiecte destul de importante. Ne-am dori să-i vedem la București în perioada următoare”, a precizat Răzvan Burleanu.

Imaginea fabuloasă în care a apărut preşedintele FRF a fost meciul Braziliei cu Elveţia. Răzvan Burleanu a apărut pe transmisie extrem de fericit. Şeful FRF a zâmbit îndelung, în timp ce legendele Selecao aveau o postură solemnă la imn. Cafu şi Roberto Carlos sunt cei mai selecţionaţi fotbalişti din istoria naţionalei Braziliei. Cafu a jucat în 142 de meciuri, în timp ce fostul fundaş al lui Real Madrid a înregistrat 125 de apariţii în tricoul campioanei mondiale din 2002.

Reclamă

La meci a asistat şi selecţionerul României, Edi Iordănescu. Acesta a venit să o „spioneze” pe reprezentativa Elveţiei, viitoare adversară a tricolorilor în preliminariile pentru EURO 2024. Naţionala României a ratat prezenţa la Mondialul din Qatar. Din 1998 nu a mai ajuns la un turneu final de CM.

Iordănescu le-a promis românilor că va califica naționala la un Campionat European. Următoarea șansă este la EURO 2024. Preliminariile pentru turneul final din Germania vor avea loc anul viitor.

Le dau un mesaj de încredere, de putere, însă le-am transmis (n.r. în vestiar) că abia din martie lupta începe pentru noi. Ei au datoria mare ca să se întoarcă la cluburi, să dea totul, să se bată pentru locurile lor.

Reclamă 4 / 0/3

Primesc foarte multe semne pozitive. Simt o altă stare de spirit, simt o altă încredere. Simt că grupul începe să se adune. Eu le văd şi încrederea mea creşte. Am venit cu încredere atunci când am fost apelat, am venit cu toată puterea, cu toată forţa şi garantez că voi da totul pentru echipa naţională. Am speranţa argumentată că vom fi la Campionatul European.

În primul rând ne lipseşte unitatea din jurul echipei. Cred că dacă toţi care iubim echipa naţională am contribui mai mult şi am fi mai înţelegători că nu mai suntem unde am fost, dar încercăm să revenim, am avea şanse mai mari să răzbim. Încercăm să trecem peste orice fel de obstacol. Am încrederea mare că vom fi împreună la turneul final, ne-a lipsit atât de mult şi ne lipseşte foarte mult!„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după Moldova – România 0-5.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: "Aaa, v-aţi prins repede". Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipa naţională • 15 mart., 21:21
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „Aaa, v-aţi prins repede”. Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024
Echipa naţională • 15 mart., 20:00
FOTO
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024! Decizie inedită anunţată de Răzvan Burleanu: „E un tricou învingător!”
Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: "Nu a fost foarte comod". Anunţul preşedintelui FRF
Liga 1 • 15 mart., 18:19
Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: „Nu a fost foarte comod”. Anunţul preşedintelui FRF