Închide meniul

Gala „FIFA The Best 2023″ | Emiliano Martinez nu şi-a putut stăpâni lacrimile, după ce a fost desemnat cel mai bun portar al anului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2023, 22:50

Gala FIFA The Best 2023″ | Emiliano Martinez nu şi-a putut stăpâni lacrimile, după ce a fost desemnat cel mai bun portar al anului

Emiliano Martinez a fost desemnat cel mai bun portar al anului

Profimedia

Emiliano Martinez nu şi-a putut stăpâni lacrimile după ce a fost desemnat cel mai bun portar al anului în Gala „FIFA The Best 2023″. Eroul Argentinei din finala Campionatului Mondial cu Franţa a câştigat lupta cu Yassine Bounou şi Thibaut Courtois.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emiliano Martinez a avut o prestaţie stelară în finala de vis cu Franţa, dar gesturile făcute după finală au declanşat o furie generală.

Emiliano Martinez nu şi-a putut stăpâni lacrimile după ce a fost desemnat cel mai bun portar al anului

Emiliano Martinez a început să plângă după a fost desemnat cel mai bun portar al anului.

Portarul Argentinei a făcut un gest obscen imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial.

Reclamă

Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins Franţa la loviturile de departajere. Emiliano Martinez a fost unui dintre eroii sud-americanilor, însă la final a făcut un gest care a stârnit revoltă.

Ulterior, portarul Argentinei a explicat că a recurs la acel gest pentru că a fost huiduit de fanii francezi. „Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus, la acel moment, Emiliano Martinez.

Ulterior, Emiliano Martinez a revenit cu noi explicaţii.

Reclamă 4 / 0/3

„Gestul pe care l-am făcut cu cel mai bun trofeu de portar a fost o glumă cu colegii mei. O mai făcusem în Copa America și m-au provocat să o fac din nou. Am făcut-o pentru ei, nimic mai mult. A durat o secundă și atât.

Cât despre păpușa cu chipul lui Mbappe..oamenii ne-au aruncat o mulțime de păpuși pe drum, ne-au aruncat aproape o sută în timpul călătoriei. O păpușă cu fața lui mi-a căzut la picioare, am ridicat-o pentru că m-a făcut să râd, am apucat-o două secunde și am aruncat-o înapoi, atâta tot.

Cum aș putea să-mi bat joc de Mbappe? Omul mi-a dat patru goluri! Patru goluri în finală… Repet, am un respect enorm pentru Mbappe. Și chiar vă spun un lucru: este cel mai bun jucător francez pe care l-am văzut vreodată în viața mea”, a declarat Emiliano Martinez.

Mai mult decât atât, portarul lui Aston Villa a ținut să explice și dansul pe care l-a tot folosit în timpul loviturilor de departajare, atât cu Olanda, cât și cu Franța.

„Nu am făcut asta niciodată în viața mea, a făcut parte din adrenalina jocului. Unii m-ar putea considera clovn și poate că au dreptate. Colegii mei spun că sunt nebun pentru că fac aceste lucruri în momente de tensiune maximă. Joc fără teamă, nu-i pasă de nimic. Acesta este modul meu de a face față presiunii”, a mai spus portarul.

Recomandări
  • Emiliano Martinez a fost desemnat cel mai bun portar al anului

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și