Închide meniul

Răzvan Lucescu a făcut anunțul despre viitorul său, după eșecul din finala Cupei Greciei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 7:55

Răzvan Lucescu a făcut anunțul despre viitorul său, după eșecul din finala Cupei Greciei

Răzvan Lucescu a făcut anunțul despre viitorul său

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a făcut anunțul despre viitorul său, după eșecul din finala Cupei Greciei. PAOK a fost învinsă de AEK Atena, cu 0-2, chiar dacă a jucat în superioritate numerică încă din minutul 6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru AEK, aceasta este prima dublă internă după 45 de ani, iar Răzvan Lucescu susține că, de această dată, trofeele au fost câștigate corect. Vorbind și despre presupusa ofertă de la arabi, fostul selecționer a făcut un anunț clar legat de viitorul său.

Răzvan Lucescu a făcut anunțul despre viitorul său

”Povești proaste, articole scrise pe undeva prin Egipt, pe un site de sport necunoscut”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă, atunci când a fost întrebat de oferta de la Al-Ahli.

PAOK a terminat campionatul pe locul 4, în acest sezon, și a fost finalistă a Cupei Greciei. Răzvan cataloghează stagiunea ca fiind una bună, ținând cont de schimbările apărute la echipă.

”Pentru toată lumea, e un sezon slab. Pentru mine, e un sezon normal. Am schimbat multe lucruri, le-am făcut loc jucătorilor noi. Lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit. În momentele critice ale sezonuluui, am pierdut doi jucători foarte importanți, Caled și Nelson.

Reclamă

A fost un an de tranziție pentru PAOK. Când faci atâtea schimbări și folosești jucători tineri, lucrurile nu merg mereu în favoarea ta. Când jucătorii nu au experiența necesară, e posibil să termini așa”, a mai spus Lucescu.

Fostul selecţioner, ofertat de o trupă din Golf

Fostul selecţioner este ofertat de către o echipă din Golf, anume Al Ahli, formaţie pe care a antrenat-o şi Laurenţiu Reghecampf.

Răzvan Lucescu o pregăteşte în prezent pe PAOK, fiind la al doilea mandat pe banca trupei elene. Tehnicianul român mai are contract cu formaţia din Salonic până în vara anului 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia saudită, campioană în 2016, a retrogradat dramatic în 2022, însă a revenit în prima ligă din Arabia Saudită după doar un sezon petrecut în eşalonul secund.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și